Изработени от нас онлайн магазини

SaaS решения (на абонамент) - готово пакетно решение, което включва в себе си софтуера за управление на инвентара, хостинга, модулите за надграждане, възможностите на магазина и техническата поддръжка.

Поръчай индивидуална оферта сега
1

Какво всъщност е онлайн магазина?

Уебсайтът за електронна търговия по дефиниция е уебсайт, който ви позволява да купувате и продавате материални стоки, цифрови продукти или услуги онлайн.

Имайте предвид обаче, че преди да започнете дейност - електронна търговия, трябва да сте наясно с всички законови политики, необходими за Вашия уеб сайт.

Продажбата на продукти чрез онлайн магазин е най-добрият начин да спечелите малко допълнителни пари. Чрез уебсайт за електронна търговия можете лесно да представите своите продукти на голям брой клиенти наведнъж.

Има толкова много предимства на уебсайтовете за електронна търговия пред физическите магазини. И това е причината, поради която много търговци са склонни да издигнат бизнеса си на следващото ниво, като създадат уебсайт за електронна търговия.

Много хора избират да пазаруват онлайн поради удобството. Например, когато човек пазарува във физически, той трябва да шофира до магазина, да намери място за паркиране и да се разходи из магазина докато намери продуктите, от които се нуждае. След като открие предметите, които иска да закупи, често се налага да стои на дълги опашки до касата.

За разлика от гореописаното онлайн пазаруването помага на потребителите да избегнат тези недостатъци. Човек трябва само да влезе в интернет, да посети уебсайта на магазина и да избере продуктите/услугите, които желае. Артикулите се държат във виртуална количка за пазаруване, докато тя е готова да направи покупката си. Купувачът може да остане по пижама, докато пазарува, а процесът може да се проведе в малките часове на сутринта или късно през нощта. Онлайн магазините никога не се затварят.

Във Vizia Design Studio работим с готов лицензиран софтуер (за чиято разработка спомогнахме), който можем да модифицираме според нуждите на всеки клиент и гарантираме бързо изграждане на Вашия бъдещ онлайн магазин.

Научете повече


Кой ни се довери?

FAGOR България - Онлайн магазин
Дом на КАМИОНА
Jata България - Онлайн магазин
Elica aria nuova - Онлайн магазин
Toyota - ВИА ИНТЕРКАР - Тойота Плевен
КРЪСТЕВ - Макаронени изделия
BMW Lifestyle - Онлайн магазин за BMW
Онлайн магазин XSHOP
TEODOR - Стил и качество в мъжката мода
SHARP България - Онлайн магазин
ИНТЕРМАРКЕТ - Онлайн магазин

...И МНОГО ДРУГИ.


Какво казват клиентите за нас?


Последни статии в блога