Elica aria nuova - Онлайн магазин

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 02-03-2014

Ние вярваме, че основа на успеха са дългосрочните партньорства. Стараем се да бъдем добри партньори и очакваме същото от отсрещната страна. Vizia Design Studio за пореден път оправда нашите очаквания и се доказа като партньор, с който е удоволствие да се работи.

инж.М.АтанасовМениджър е-продажби и уеб маркетинг

От 1970 г. насам, Elica (Елика) е символ на ефективност, иновации и дизайн. Качеството на кухненски абсорбатори Elica са глътка свеж въздух, което прави марката и нейните творения наистина уникални на пазара.
 
От централата си във Фабриано Италия, Elica печели световната си слава, придружена с духа на сътрудничество и хармония, което основна черта на световния лидер в производството на кухненски абсорбатори. Стойноста на марката и тези, които я съпътстват, дават живот на дружеството и нейните служители - Elica е поставена на първо място в категорията за най-добра работна среда според италианската класация “Great Place to Work” за 2011 година.
 
Дизайнът, основен аспект на Elica, е въведен от основателя Ermanno Casoli, който е първият, изработил абсорбатор побиращ се в куфарче: преносим модел, който се доказва дори извън границите на Италия - модел, който след това бе модернизиран от Tiarko Meunier с усъвършенстване на възможносттите му, а именно да се сменят предните панели.
 
Elica е марката, която допринася за иновациите в кухнята, благодарение на сътрудничеството си с едни от най-известните дизайнери в света.
 
Аспираторите на Elica са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

02.03.2014

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

15.02.2014

Изработка на сайта

Дизайнът е потвърден - започваме работа по изграждането на сайта.