Изработени One Page / Landing сайтове

Предимства на сайтовете на една страница: Бърза изработка; Mobile-friendly; По-ниска цена за изработка

Поръчай индивидуална оферта сега
1

Какво е уебсайт с една страница (One Page)?

Терминът "уебсайт с една страница" е точно това, което звучи - макар, че за да се разработи и внедри правилно такъв трябва да обърнете доста внимание на това, което правите и как ще го постигнете.

Просто казано уебсайт с една страница е уебсайт с една страница, който използва само една HTML страница. Повечето уебсайтове с една страница имат ленти с менюта. И все пак вместо да Ви пренасочи до различни HTML страници, изборът на елемент от менюто просто отвежда потребителите до предварително дефиниран HTML код някъде на отделната страница на сайта. Това обикновено се постига чрез JavaScript, CSS3, Ajax и jQuery.

Защо бизнесът харесва уебсайтове на една страница?

Ползите от създаванетоо на уебсайт с една страница са ясни от гледна точка на потребителя, но много собственици на бизнес също се възползват от тяхното използване.

Първо и най-важно, създаването на уебсайт с една страница почти винаги ще бъде по-бързо, отколкото да отделите време за създаване на по-голям уебсайт пълен с по-малки страници. Процесът на проектиране обикновено отнема малко повече време при създаването на уебсайт с една страница, защото HTML е малко по-сложен. Но в дългосрочен план обикновено е по-бърз вариант. Уебсайтовете от една страница също са много по-лесни за поддръжка, когато съдържанието трябва да се актуализира.

Имат ли някакви недостатъци уебсайтовете на една страница?

Уебсайтовете от една страница могат да бъдат невероятно динамични и освежаващо прости маркетингови инструменти, с които да подобрите бизнеса си, но това не означава, че са идеални за всички.

Според нас размяната на многостраничен сайт в полза на уебсайт с една страница може да навреди на онлайн видимостта на компанията. Това е така, защото когато цялата информация за Вашата компания се намира на една страница няма да се възползвате от възможността да индексирате няколко страници с различни ключови думи и мета описания, които биха могли да помогнат на Вашите продукти и услуги да се показват в повече резултати от търсачката.

В заключение: Във Vizia Design Studio разполагаме с екип, който може да Ви насочи дали е изгодно да изградите One Page сайт или стандартен сайт. Доверете ни се, ние знаем какво правим.

Научете повече


Кой ни се довери?

FAGOR България - Онлайн магазин
TEODOR - Стил и качество в мъжката мода
Toyota - ВИА ИНТЕРКАР - Тойота Плевен
SHARP България - Онлайн магазин
Jata България - Онлайн магазин
Дом на КАМИОНА
КРЪСТЕВ - Макаронени изделия
Онлайн магазин XSHOP
Elica aria nuova - Онлайн магазин
BMW Lifestyle - Онлайн магазин за BMW
ИНТЕРМАРКЕТ - Онлайн магазин

...И МНОГО ДРУГИ.


Какво казват клиентите за нас?


Последни статии в блога