Запитване за оферта

Следвайте насоките във формата за запитване за оферта. Точното попълване Ви гарантира, че ще получите оферта до края на деня или най-късно на следващия работен ден. Не очакваме от Вас да сте гуру в терминологията, за това не се притеснявайте да ни попитате, ако нещо не Ви е ясно.

Успех! Вашето запитване е изпратено до нас. Ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
Грешка! Вашето запитване НЕ е изпратено.
Грешка! в "Не съм робот". Изчакайте малко и опитайте отново.

Какви опции да бъдат включени?

- Интеграция на цялата необходима информация и при нужда създаване на меню, което да насочва към отделните секции/раздели

- Данни за контакт (адрес, телефони, e-mail, работно време, gps координати и т.н.).

- Може да се ползва за продукти, проекти, галерия, портфолио и други. Добавяне на много снимки, данни, линкове. Създаване на категории и под-карегории - неограничен брой.

- favicon, адаптивен дизайн, google analytics. H1, title и description тагове, XML карта на сайта, тагове - lang, viewport, author, theme-color. Оптимизация на изображения и други.

- Можем да изработим персонална форма за запитване с въпроси по Ваш избор. Няма ограничение в броя полета. Формата може да бъде изпращана на e-mail и/или да записва и в базата-данни. Пример за такава форма е именно тази, която попълвате в момента.

Друга опция

- Смело можем да твърдим, че няма опция (модул), който да не може да бъде изграден. Опишете накратко от какво имате нужда и ние можем изцяло да автоматизираме и/или подобрим работния процес във Вашата фирма.


С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие да Ви изпращаме съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработваме личните Ви данни, в съответствие с Общата политика и политиката за защита на личните данни.
Предпочитам да получавам съобщения по
Моля да имате предвид, че предпочитаният от Вас канал на комуникация ще бъде спазван, доколкото е възможно, в зависимост от наличните технически възможности.