Изработени от нас корпоративни сайтове

Ние предлагаме професионални услуги за уеб дизайн на достъпни цени, за да помогнем на вашия бизнес да привлече повече посетители и да ги задържи на вашия сайт!

Поръчай индивидуална оферта сега
1

Какво имаме предвид под корпоративен уебсайт?

Ако външния вид на шоурум и магазин имат значение за една компания уебсайта, който ще се хареса на много по-голяма аудитория, трябва да има същото значение. Защото Вашия уебсайт е най-важното лице, което Ви представлява на арената, която се отваря към света. Докато подготвяте Вашия корпоративен уебсайт с 24/7 посетители, той трябва да бъде насочен към извършване на необходимия анализ със служителите на компанията и да може да отговори на желанията на посетителя в съответствие с получените резултати, да бъде на разположение за целта, да бъде достигнат при търсене, за да изразим правилно корпоративната си идентичност.

Какво трябва да е съдържанието на Вашия корпоративен уебсайт?

По отношение на съдържанието; На първо място, трябва да има основни заглавия на раздели като въвеждане в компанията, продукт/услуги, новини и/или събития, връзки с клиенти/подкрепа, кариера/човешки ресурси, транспорт/комуникация … Те могат да бъдат добавени към различни раздели, свързани със сферата на дейност на компанията.

Кои са нещата, на които трябва да обърнете внимание?

Директорът по маркетинг на Вашата компания трябва да знае за приноса, който корпоративният Ви уебсайт ще предостави на фирмата, и да бъде пряко свързан с уебсайта на Вашата компания. С маркетингов отдел и професионална и иновативна компания, която е готова да се развива в това отношение, ще бъдат постигнати отлични резултати. Насоките, които ще се дават на посетителите на сайта, ще играят голяма роля за определяне на комуникацията с посетителите. Към кой сектор на Вашата компания, към коя потребителска група да се обърнете, как трябва да се обърне внимание, кой продукт или услуга трябва да бъде приоритизиран, конкуренти в бранша и т.н. като въпроси, тестове, анализи, стратегически проучвания. С други думи, вниманието ни към популяризирането на нашия продукт или услуги в реалния свят е валидно и за нашия уебсайт, което ни позволява да се отворим към виртуалния свят. Добрият корпоративен сайт е сайт, който може да вземе Вашия пазарен дял от този виртуален свят и да Ви допринесе в реалния живот.

Какви предимства Ви предоставя успешният корпоративен уебсайт? 

На първо място, това ще повлияе положително на корпоративния имидж на компанията. Лица или институции, които ще се свържат с Вашата компания, първо ще посетят Вашия уебсайт. Потребителите възприемат сайта като мярка за качеството на услугата на компанията.

В допълнение към повишаването на ефективността с инструментите, свързани директно с клиента, корпоративните уебсайтове също могат да пренесат удовлетвореността на клиентите на следващото ниво. Корпоративните уебсайтове, върху които клиентът може да почувства собствен контрол, също са много впечатляващи за потребителя. Дори ако Вашата компания е затворена, контролът върху достъпа до информация за компанията чрез корпоративната мрежа е изцяло в ръцете на клиента. Ще бъде по-лесно да се получат важни резултати и да се изготви пътна карта с анализа на посетителите, който виждате.

Какви са точките, които трябва да се вземат предвид при избора на компанията, която ще направи корпоративен уебсайт? 
1.    Уверете се, че поне един от основателите или управляващите партньори на компанията е опитен дизайнер.
2.    Уверете се, че компанията, с която работите, се изразява правилно на корпоративния уебсайт. 
3.    Уверете се, че компанията е създала визуални и писмени материали в своя корпоративен уебсайт.

Корпоративната мрежа обхваща области, които изискват знания, опит и талант извън дизайна на страницата. Приятният за очите дизайн на страницата не означава, че корпоративният уебсайт е успешен, но създава впечатлението, че е успешен. Трябва да изберете компания, която има опит в корпоративния дизайн на уебсайтове, а във Визия дизайн сме специалисти в тази област.

Добрият визуален дизайн е нищо, освен ако не е подкрепен от технологичната инфраструктура. Уверете се, че избраната от вас корпоративна уеб компания разполага с добър екип от разработчици на софтуер и че софтуерът ще ви бъде написан специално.

Научете повече

Кой ни се довери?

КРЪСТЕВ - Макаронени изделия
TEODOR - Стил и качество в мъжката мода
FAGOR България - Онлайн магазин
Jata България - Онлайн магазин
Elica aria nuova - Онлайн магазин
Онлайн магазин XSHOP
ИНТЕРМАРКЕТ - Онлайн магазин
SHARP България - Онлайн магазин
BMW Lifestyle - Онлайн магазин за BMW
Дом на КАМИОНА
Toyota - ВИА ИНТЕРКАР - Тойота Плевен

...И МНОГО ДРУГИ.


Какво казват клиентите за нас?


Последни статии в блога