Изработка на онлайн магазин

SaaS решения (на абонамент) - готово пакетно решение, което включва в себе си софтуера за управление на инвентара, хостинга, модулите за надграждане, възможностите на магазина и техническата поддръжка.

Създадени от нас Запитване за оферта

Ние можем да Ви помогнем

Независимо дали фирмата Ви стартира нов сайт или вече има изградено присъствие в интернет, целите са едни и същи: Да отговорите на нуждите на Вашите клиенти и да развиете бизнеса си. Постигането на успех в конкурентна среда зависи от персоналния подход към потребителите, използването на най-новите технологии и правилното визуализиране (responsive) на Вашия сайт. От правилна архитектура до функционална навигация, във Vizia Design Studio се стремим да развием максимално бизнес потенциала на изработените от нас онлайн магазини.


Какви финкционалности съдържа готовото SaaS решение?

 • Неограничено добавяне на категории
 • Неограничено добавяне на продукти
 • Създаване на групи продукти
 • Създаване на филтри
 • Създаване на промоции
 • Добавяне на снимки, видео и дикументи
 • Кошница
 • Интеграция със спедиторски фирми
 • Обработка на поръчките
 • Възможна интеграция с друг софтуер
 • Сигурност, хостинг и GDPR
 • ... и много други

Често задавани въпроси


Направих си онлайн магазин, но не продава. Какво се случва?

Сигурно е, че имате правилно работещ сайт. В никакъв случай не трябва да се отказвате. Ние смятаме клиентите си за партньори и ще направим анализ, за да открием причината. Възможно е търсенето на предлаганите артикули да е ниско или някъде да ги има на по-ниски цени. Каквото и да е, ще Ви дадем обективна оценка още преди да сте решили да си направите онлайн магазин.

Ще работи ли моя онлайн магазин на мобилни устройства?

Да. Пазаруването онлайн през таблети и мобилни телефони нараства. За това днешно време е задължително дизайнът на сайта да е респонсив (responsive). Ние няма да Ви изработим сайт, ако той няма да се зарежда правилно на всички устройства. Повече информация за респонсив дизайн можете да намерите в нашия блог.

Мога ли да защитя данните на клиентите си при извършване на поръчка?

Всички плащания с дебитни/кредитни карти се извършват директно на сървъра на банката оператор. Вие по никакъв начин не събирате и обработвате данните. Самата връзка се извършва посредством 256-bit SSL сертификат за криптирана връзка. Ако желате можете допълнително да си закупите такъв сертификат и да използвате криптирана връзка за потребителския панел или целия сайт както е google например (https).

Мога ли да започна онлайн магазина си с малко продути и в последствие да го разширя?

Да. Няма никакъв проблем да добавяте категории, подкатегории и артикули. Няма заложени ограничения.

Сайтът ми стана бавен. Какво се случва?

Ако онлайн магазинът Ви се зарежда по-бавно това е "много добра новина". Стандартен хостинг може да поддържа до няколко стотин посетители онлайн едновременно. Добра новина е, защото Вашият онлайн магазин работи (продава) и просто трябва да се премине на по-голям хостинг план. Желаем на всеки да има такъв проблем - да има хиляди посетители едновременно в сайта.

Последни 5 проекта от категория: Онлайн магазини

Вижте всички

Създайте Вашият нов сайт сега!

Във Vizia Design Studio създаваме красиви уеб сайтове, които нашите клиенти обожават, а техните клиенти обичат да използват

One page / Landing page

Корпоративен сайт

Онлайн магазин