Изработка на онлайн магазин за рибарски принадлежности - Варна

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 11-05-2023

С настоящата референция ръководството на ПУФИН-ПРО ЕООД изразява задоволство и удовлетвореност от сътудничеството си с Vizia Design Studio, за изработката на онлайн магзаин www.puffin.bg. Удовлетворени сме от добрия резултат и стриктно спазване на поетите ангажименти. Препоръчваме Визия Дизайн като коректен партньор, който ще изпълни професионално поетите ангажименти.

М.ДинковаУправител

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщенията за домейн:
puffin.bg

Във Vizia design извършваме ежедневен мониторинг на описаните технологии. За целта използваме външни приложения за измерване, които са безплатни до определен брой мейли, но това е абсолютно достатъчно за повечето сайтове.

Трябва да знаете, че DMARC, SPF и DKIM са абсолютно безплатни и би следвало да не заплащате за тях. BIMI обаче изисква платен сертификат: Verified Mark Certificate (VMC), а цената му е от порядъка на $1500 годишно. Това е така, защото сертификатът е един вид патентоване на логото Ви пред целия свят. Все пак към днешна дата има доста мейл клиенти, които го показват и без наличието на сертификат и определено си струва да го имате интегрирано.

Сканиране на DMARC, DKIM, SPF и BIMI: puffin.bg

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance)

DMARC, което означава „Удостоверяване на съобщения, базирано на домейн, отчитане и съответствие“, е протокол за удостоверяване на имейл, политика и отчет.

DMARC се основава на широко разпространените SPF и DKIM протоколи, като добавя връзка към името на домейна на автора ("От:"), публикувани политики за обработка на неуспехите при удостоверяване на получателите и докладване от получатели до податели, за подобряване и наблюдение на защитата на домейна от измамна електронна поща.

Прочетете цялата статия

SPF Sender Policy Framework

SPF определя кои имейл сървъри имат право да изпращат имейли от ваше име. По този начин SPF предотвратява фалшифициране и фишинг атаки срещу имейл домейна.

SPF се добавя като TXT запис, използван от DNS, за да определи кои имейл сървъри могат да изпращат имейли от името на персонализирания домейн. Системите за електронна поща на получателите проверяват SPF TXT записа, за да определят дали съобщението от персонализирания домейн произхожда от оторизиран сървър за съобщения.

Прочетете цялата статия

DKIM (Domain Keys Identified Mail)

DKIM е техника за удостоверяване на имейл, която позволява на получателя да провери дали имейл наистина е изпратен и упълномощен от собственика на този домейн. Това става чрез предоставяне на имейл на цифров подпис. Този DKIM подпис е заглавна част, която се добавя към съобщението и е защитена с криптиране.

След като получателят (или системата за получаване) установи, че имейл е подписан с валиден DKIM подпис, е сигурно, че части от имейла, сред които тялото на съобщението и прикачените файлове не са били променени. Обикновено DKIM подписите не се виждат от крайните потребители, проверката се извършва на ниво сървър.

Прочетете цялата статия

Brand Indicators for Message Identification or BIMI

Търговците по имейл постоянно търсят предимство: единственият трик, който им дава по-добра видимост пред абонатите и отваря тяхното съобщение. Въпреки че не съществува такова решение, има нещо, което може да помогне. Индикаторите на марката за идентификация на съобщенията – наричани накратко BIMI – са нововъзникващ стандарт за имейл, който може да помогне на вашата марка да се открои във входящата кутия.

Накратко, BIMI ви позволява да показвате лого на подателя до вашите съобщения във входящата кутия, когато е проверено според набор от спецификации на BIMI.

Прочетете цялата статия

Във Vizia Design винаги се стремим към новаторски решения и най-доброто за нашите клиенти. Точно затова, ние с гордост ви представяме новият онлайн магазин, който създадохме за PUFFIN.bg.

Нашите експерти в областта на уеб дизайна и програмирането разработиха уебсайт, който предлага потребителска приятелска среда и изключително удобна навигация. Онлайн магазинът е изцяло оптимизиран за мобилни устройства, което позволява на клиентите да пазаруват от всякъде и по всяко време.

Ние използвахме най-новите технологии за сигурност, за да гарантираме, че вашата информация е защитена и сигурна, докато клиентите правят онлайн покупки. Това включва шифроване на данните и защита от злонамерени атаки.

С уникалния дизайн и безупречната функционалност, нашият онлайн магазин предоставя едно от най-привлекателните онлайн пазарни места. Също така, ние предоставяме лесна за употреба система за управление на продуктите, което прави възможно за собственика да контролира и актуализира продуктите и да обработва поръчките.

Акценти

Това, което ни отличава от останалите фирми за уеб дизайн е индивидуалния подход към всеки един клиент и изцяло завършен дизайн. За нас не е достатъчно само да направим красив сайт - трябва всички елементи в него да са индивидуални, а не от готови темплейти. Вашият бизнес е уникален и трябва да има уникален сайт.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

11.05.2023

DMARC, SPF, DKIM and BIMI records + GA4

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщения. Интеграция на google analytics 4.

01.05.2023

НОВ САЙТ

Цялостно преработване на сайта. Нов диазйн + SEO + нов софтуер (SaaS).

06.08.2011

Старт

Сайтът е стартиран.

15.05.2011

Изработване на сайта

Дизайнът е потвърден и започва изработката на сайта.