Извършваме SEO - Оптимизация за търсачки

Оптимизацията на сайтове за търсачки е една от най-популярните услуги в целия свят. SEO няма точна, фиксирана стойност или обща цена, и не може и да има - всеки проект е различен, браншовете и целите също.

Запитване за оферта

Какво е SEO?

Оптимизацията за търсачки, известна още като SEO, е процесът, който помага на клиентите ви да намерят уебсайта ви през целия лабиринт на всички други сайтове, които в момента са онлайн. Разбираме какво търсят вашите клиенти и се опитваме по естествен начин да привлечем повече от вашата целева аудитория на вашия сайт. SEO е свързано със свързването на вашите клиенти с вашия бизнес.


Как работи SEO?

Отнема много работа и всяка стъпка е важна за процеса, когато става въпрос за SEO услуги. Ето основите:


SEO одит на сайта

Започваме с цялостна оценка на вашия уебсайт.

Изследване за keywords

След това отделяме време, за да разберем какво търсят хората.

Прилагане

Ние правим SEO план и го прилагаме в действие.

Мониторинг

Следим резултатите и правим корекции.

Очевидно тези четири стъпки са прекалено опростена версия на събитията. Що се отнася до SEO, отнема много работа, за да Ви класират (търсачките) за правилните условия. Това, че го изграждате, не означава, че някой ще дойде.

SEO не е задължително да насочва най-много трафик към вашия сайт. Каква полза от стотици нови посетители, ако тези посетители не купуват Вашите продукти и услуги?

  • Искаме да привлечем правилния трафик към Вашия сайт.
  • Искаме потребителите, които посетят Вашия сайт, да бъдат развълнувани от това, което им предлагате. Искаме Вашият уебсайт да конвертира.
  • Позволете ни да Ви покажем как можем да увеличим вашата клиентска база, като насочим нов, органичен трафик към Вашия уебсайт. За постигане на резултати използваме само доказани и одобрени от Google техники.

Често задавани въпроси


Колко време ще мине преди да видя резултати?

SEO е маратон, а не спринт, особено ако сайтът Ви е нов. Всичко зависи от изработката и съдържанието на сайта Ви, онлайн конкуренцията на Вашия сайт и желанието Ви да създавате редовно ново, качествено съдържание. Понякога виждаме резултати първия месец, а понякога се налага да изчакаме няколко месеца, преди да започнем да виждаме напредък.

Кога ще стана номер 1 в Google?

За съжаление никой не може да гарантира 100% 1-во място за всички ключови думи. Ще подберем ключови думи, които смятаме за идеални за Вашия уебсайт и за Вашия бизнес, и ще се опитаме да повлияем на търсачките, така че съдържанието Ви да се появи при търсенията. Страхотно е да си номер 1, но не е нужно да си първи, за да получиш повече трафик и повече клиенти.

Нали не използване неодобрени техники?

Да, ние използваме само одобрени и препоръчани от Google тактики.

Трябва ли да добавям постоянно ново съдържание?

Можем да оптимизираме уебсайта Ви, за да информираме Google и Bing за Вашите страници, но ако не добавяте редовно ново качествено съдържание, Вашият сайт вероятно няма да скочи в класацията. Постоянното добавяне на ново, качествено съдържание е един от най-бързите начини да привлечете нов трафик към вашия уебсайт.

Трябва ли да получа обратни връзки?

С една дума, да. Обратните връзки са важни за Google, но те не са единственото нещо. Можем да Ви помогнем да започнете да намирате възможности за обратни връзки, но единственият сигурен начин да получите обратни връзки е, когато вашият уебсайт има съдържание, към което хората искат да се свържат.

Можете ли да предоставите SEO услуги за уебсайтове, които са на WordPress?

Да. Можем да предложим SEO оптимизация за всички видове платформи. Вашият програмист ще бъде в състояние да ги имплементира.

Създайте Вашият нов сайт сега!

Във Vizia Design Studio създаваме красиви уеб сайтове, които нашите клиенти обожават, а техните клиенти обичат да използват

One page / Landing page

Корпоративен сайт

Онлайн магазин