Изработка на One Page сайтове

Предимства на сайтовете на една страница: Бърза изработка; Mobile-friendly; По-ниска цена за изработка

Създадени от нас Запитване за оферта

Изработка на One Page Landing Page сайтове

Във Vizia Design Studio създаваме красиви уеб сайтове, които нашите клиенти обожават, а техните клиенти обичат да използват.

Какво е One Page сайт?

One Page сайтът трябва да представи цялата информация само на една страница. Този тип сайтове нямат подстраници и сложни менюта за навигация. Наричат се One Page; Сайт на една страница; parallax scrolling website; single-page и други.

Технологията за изграждане на One-page website не е нова. Първите такива сайтове са създадени още преди 15 години, но днес с развитието на CSS и JS визуалните резултати са впечатляващи и все повече брандове ги използват, за да презентират новите си продукти.

Изработката на сайт на една страница е голямо предизвикателство както за дизайнерите, така и за текстописците. Целта е да се подбере основната информация за продуктите или услугите и да се подреди и визуализира по възможно най-подходящ начин. Цялата One-page страница е изградена на секции (сектори) и всеки сектор може да има собствен стил и дизайн.

Изработка на One Page сайт

Предимства на сайтовете на една страница


Бърза изработка

Представете си, че искате да направите флаер или брошура с новия си продукт. Аналогична информация би следвало да я има и в One Page сайта Ви. В някои случаи такава страница може да бъде изработена буквало за един ден.

Mobile-friendly

Всички One-page сайтове би следвало да са оптимизирани за мобилни устройства. Би следвало, защото ние във Визия Дизайн Студио следваме добрите практики и не бихме позволили на клиент да омаловажи силата на Респонсив дизайна.

По-ниска цена за изработка

One Page сайтовете са в пъти по-евтини от изработката на един стандартен сайт.

За всички наши One Page сайтове сме разработили лесна система за промяна на данните и настройките

One Page административен панел - Vizia.bg

Във Vizia Design Studio сме се погрижили да предложим допълнително предимство в нашите One-page сайтове:

  • Промяна на информацията (трансформация). Следвайки логиката, че One-page страниците се изработват, за да представят даден продукт или услуга, достигнахме до извода, че тази информация следва да търпи промяна. Когато имате нов продукт или услуга, страницата може да бъде обновена и да представя тази новост. За целта всички наши One-page страници имат административен панел, който дава възможност цялата информация да бъде обновена бързо. Друго основно предимство на административния панел е възможността за бърза корекция, трансформация и изцяло нова подредба на секциите в сайта. Заплащате за изработка на One Page страница само веднъж, след време може да смените предназначението и и да я използвате за друг вид дейност. Дори можe да я подарите, ако желаете.
  • Временно деактивиране. Ако имате сайт и сте създали One-page страница, за да презентирате промоция, услуга или продукт, след изтичането на тази промоция можете да деактивирате страницата и да укажете къде да се пренасочи т.е. промоцията е изтекла и Вие искате всички кликове от Google да водят към друга Ваша страница (основната).

Преди да поискате да Ви изработим One Page сайт трябва да сте сигурни, че е подходящ за целта Ви.

За какво са подходящи One Page сайтовете?

  1. Представяне на нов продукт. Всички големи брандове презентират новите си продукти в One-page страници. Дори и да са вътрешни страници, то те са изработени на база същата концепция: Представяне на информация и снимки по възможно най-креативен начин.
  2. Персонален сайт. Ако Вие сте специалист в дадена област, можете да опишете всички Ваши умения, възможности, награди, реализирани обекти (проекти) и т.н. Крайният резултат ще бъде CV представено по изключително интересен и креативен начин. И понеже всички наши One-page страници са оптимизирани за мобилни устройства, какво по-добро от това да сложите и един QR код на визитната си картичка с линк към страницата Ви.
  3. Еднократни събития. Събитие можете да създадете и във facebook, но събитие изградено на One-page страница ще бъде много по-добре описано, а за визуалното преживяване на посетителите на страницата няма смисъл да пишем. Гарантираме, че ще бъдат впечатлени. Ние във Vizia Design Studio бихме били впечатлени, ако получим сватбена покана с QR код на нея и в One-page сайта има детайлна информация за час и място на събитието, програма на сватбата, форма за пожелания и т.н.
  4. Специфична корпоративна (бизнес) страница. Ако произвеждате само няколко продукта или предлагате спепцифична услуга, не Ви трябва стандартна страница, защото няма да можете да запълните разделите с необходимото количество информация, за да може сайтът Ви да е интересен за хората и да се индексира добре в Google. Изграждането на една One-page страница би било много по полезно за посетителите. В нея те ще намерят цялата информация за фирмата, услугите, които предлагате, адрес и начин за връзка с Вас. И естественно всичко това ще бъде поднесено по изключително креативен начин.
  5. Портфолио One Page. По същество не се различава много от Персонален сайт, но тук бихме акцентирали не върху Вас, а върху вашето портфолио. Такъв тип One-page бихме препоръчали на всеки един професионален фотограф, художник, графичен дизайнер и др.

Последни 5 проекта от категория: One Page сайтове

Вижте всички

Създайте Вашият нов сайт сега!

Във Vizia Design Studio създаваме красиви уеб сайтове, които нашите клиенти обожават, а техните клиенти обичат да използват

One page / Landing page

Корпоративен сайт

Онлайн магазин