Изработка на фирмен уеб сайт

Ние предлагаме професионални услуги за уеб дизайн на достъпни цени, за да помогнем на вашия бизнес да привлече повече посетители и да ги задържи на вашия сайт!

Създадени от нас Запитване за оферта

Повече от красив дизайн, ние изграждаме уебсайтове с цялостна стратегия, предназначена да превърне посетителите на вашия сайт в клиенти.

Над 80% от клиентите правят онлайн изследвания, преди да се свържат с вас относно продукти или услуги. Прави ли вашият уебсайт достатъчно, за да превърне тези изследователи в купувачи?
Можем да помогнем! Ние сме запалени по създаването на красиви уебсайтове, които да ви помогнат да привлечете и задържите клиенти за вашия малък бизнес.

Корпоративен уебсайт е уебсайт, който представлява компания или организация и предоставя информация за нейните продукти, услуги, мисия, история и данни за контакт на своите клиенти, партньори и заинтересовани страни.

Във Vizia Design - Плевен, създаваме професионални и ефективни корпоративни уебсайтове, които служат като основно онлайн присъствие за компаниите, които представляват, като предоставят информация като фирмени новини, прессъобщения, информация за инвеститори и възможности за работа.


Посетителите са сърцето на проекта

Изграждането на успешен сайт означава да поставим нуждите на Вашите клиенти в основата на процеса. Разучаваме какво биха искали да открият в сайта и как да го направим максимално полезен. Това има значение.

Съдържание преди дизайн

При изграждането на един сайт ние следваме концепцията Съдържание-Дизайн. След като сме проучили ниждите на посетителите, разработваме съдържанието на сайта. Последна стъпка е дизайна на сайта. Така сме сигурни, че дизайнът отговаря напълно на поставените цели.

Ние правим уебсайтове, които работят!

Наличието на уебсайт е само част от битката. Трябва да е професионално. Трябва да е привлекателно. Но най-важното е, че трябва да работи. Нашият професионален екип предоставя услуги за уеб дизайн и разработка на фирми от всякакъв мащаб.

Vizia design studio се фокусира не само върху предоставянето на красив дизайн, но и върху оформленията, които дават на вашите клиенти информацията, която търсят - толкова важното първо впечатление за вашата организация или бизнес, услугите, които предоставяте, или за книгата, която току-що публикувано.

Изработка на One Page сайт

Колко ще Ви струва сайта?

Цената на вашия проект зависи от съдържанието и възможностите, които предлага. Ние вярваме, че можете или да създадете уебсайт бързо, или страхотно, но не и двете. Ние проектираме уникален потребителски интерфейс за всеки един от нашите сайтове.

Смятаме, че качествените уебсайтове издържат във времето и това е, което получавате при нас. Вашият уебсайт ще бъде по поръчка. Такава ще бъде и вашата оферта. Преглеждаме всеки необходим елемент и предлагаме справедливи и прозрачни цени, които целят да съответстват на вашия бюджет.


Що се отнася до уеб дизайна и разработката, е доста важно да работите с компания, която знае как да свърши нещата. Имаме систематичен процес, който ни позволява да работим с вас във вашето темпо, но също така създава атмосфера, която ви дава възможност да участвате в процеса. Работим заедно по този проект. Това е сътрудничество. Моля, прочетете нашия процес на уеб дизайн и разработка по-долу, за да научите повече за стъпките, свързани с реализирането на вашия уебсайт.

Как работим?

1

Проучване

Искаме да знаем всичко за Вас! Част от нашия процес включва попълване на въпросник, задаване на въпроси за Вашия бизнес или организация, разказване за сайтове, които обичате, сайтове, които сте имали и други. След това ще насрочим начален разговор, за да можем да говорим за всичко, което сте изпратили.

2

Дизайн

Тук започва забавлението! Използвайки информацията, която сте предоставили по време на нашия процес ще работим, за да създадем персонализиран дизайн само за Вас. Ще получите с първоначална концепция за цялата страница. Това е сътрудничество, така че ние искаме да чуем какво мислите и да получим Вашите отзиви и информация по време на целия процес.

3

Изграждане

След като сте се одобрили Вашия дизайн, е време да изградим сайта! Ще вземем завършената Ви концепция и ще я превърнем в работещ уебсайт. След като приключим, ще Ви предоставим личен URL адрес за предварителен преглед и тестване на новия Ви сайт. Това Ви дава възможност да го тествате на всичките си устройства, да проверите дали всички връзки и бутони работят и да се уверите, че изображенията и оформлението на съдържанието ви харесват.

4

Съдържание

Уебсайтът не е завършен, докато всяка страница няма съдържание. Вашите клиенти са посетили уебсайта с причина, така че искате да сте сигурни, че сте отговорили на всичките им въпроси! Съдържанието е от решаващо значение за всеки уебсайт. Ние ще разположим съдържанието на всяка страница, така че да изглежда страхотно и да се чете лесно.

5

Стартиране

Време е за стартиране! Това означава, че сте тествали, одобрили и сте готови да направите сайта си жив за света. Ние ще свършим цялата техническа работа в този процес - ще го активираме. (Ще се уверим, че Google също знае къде е.)

6

Обучение и поддръжка

Вашият уебсайт е стартиран, но ние едва започваме! Ще насрочим разговор за обучение, за да можем да Ви научим как да управлявате уебсайта си, както и да отговорим на всички Ваши въпроси. Ще обсъдим с Вас възможностите за поддръжка. Вашият сайт ще се нуждае от редовни грижи, за да процъфтява.

Последни 5 проекта от категория: Корпоративни сайтове

Вижте всички

Създайте Вашият нов сайт сега!

Във Vizia Design Studio създаваме красиви уеб сайтове, които нашите клиенти обожават, а техните клиенти обичат да използват

One page / Landing page

Корпоративен сайт

Онлайн магазин