Разгледайте статиите в нашия блог

Какво е Schema Organization?

Какво е Schema Organization?

Schema Organization е формат за маркиране на данни, който се използва за описание на информацията на уебстраниците, така че тя да бъде по-лесно разбираема от търсачки като Google, Bing, Yahoo и други.

Това е тип микроформати, които позволяват на търсачките да разбират по-добре каква е съдържанието на уебстраницата и да я представят по-добре в резултатите от търсенето.

Schema Organization включва различни типове маркировки, като например описания на продукти, услуги, местоположения, рецензии и оценки, събития, рецепти и други. Тези маркировки използват структурирани данни в специален формат, който е разбираем от търсачките.

Използването на Schema Organization може да помогне за подобряване на видимостта на уебстраницата в резултатите от търсенето и да улесни намирането на съдържание от потребителите. Освен това, това може да подобри и SEO оптимизацията на уебстраницата и да увеличи трафика към нея.

Всички сайтове, които ние изработваме са с интегрирана Schema Organization.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: ВИЗИЯ ДИЗАЙН
Сайт: vizia.bg

Създайте Вашият нов сайт сега!

Във Vizia Design Studio създаваме красиви уеб сайтове, които нашите клиенти обожават, а техните клиенти обичат да използват

One page / Landing page

Корпоративен сайт

Онлайн магазин