Зареждане и ремонт на автоклиматици - Нордстар

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 28-03-2017

С настоящата референция бихме искали да изразим нашето удовлетворение от съвместно изпълнения проект с ВИЗИЯ по изработката на уеб сайта ни. Препоръчваме ВИЗИЯ като коректен и надежден партньор.

Д. ДимитровУправител

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщенията за домейн:
avtoklimatik.com

Във Vizia design извършваме ежедневен мониторинг на описаните технологии. За целта използваме външни приложения за измерване, които са безплатни до определен брой мейли, но това е абсолютно достатъчно за повечето сайтове.

Трябва да знаете, че DMARC, SPF и DKIM са абсолютно безплатни и би следвало да не заплащате за тях. BIMI обаче изисква платен сертификат: Verified Mark Certificate (VMC), а цената му е от порядъка на $1500 годишно. Това е така, защото сертификатът е един вид патентоване на логото Ви пред целия свят. Все пак към днешна дата има доста мейл клиенти, които го показват и без наличието на сертификат и определено си струва да го имате интегрирано.

Сканиране на DMARC, DKIM, SPF и BIMI: avtoklimatik.com

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance)

DMARC, което означава „Удостоверяване на съобщения, базирано на домейн, отчитане и съответствие“, е протокол за удостоверяване на имейл, политика и отчет.

DMARC се основава на широко разпространените SPF и DKIM протоколи, като добавя връзка към името на домейна на автора ("От:"), публикувани политики за обработка на неуспехите при удостоверяване на получателите и докладване от получатели до податели, за подобряване и наблюдение на защитата на домейна от измамна електронна поща.

Прочетете цялата статия

SPF Sender Policy Framework

SPF определя кои имейл сървъри имат право да изпращат имейли от ваше име. По този начин SPF предотвратява фалшифициране и фишинг атаки срещу имейл домейна.

SPF се добавя като TXT запис, използван от DNS, за да определи кои имейл сървъри могат да изпращат имейли от името на персонализирания домейн. Системите за електронна поща на получателите проверяват SPF TXT записа, за да определят дали съобщението от персонализирания домейн произхожда от оторизиран сървър за съобщения.

Прочетете цялата статия

DKIM (Domain Keys Identified Mail)

DKIM е техника за удостоверяване на имейл, която позволява на получателя да провери дали имейл наистина е изпратен и упълномощен от собственика на този домейн. Това става чрез предоставяне на имейл на цифров подпис. Този DKIM подпис е заглавна част, която се добавя към съобщението и е защитена с криптиране.

След като получателят (или системата за получаване) установи, че имейл е подписан с валиден DKIM подпис, е сигурно, че части от имейла, сред които тялото на съобщението и прикачените файлове не са били променени. Обикновено DKIM подписите не се виждат от крайните потребители, проверката се извършва на ниво сървър.

Прочетете цялата статия

Brand Indicators for Message Identification or BIMI

Търговците по имейл постоянно търсят предимство: единственият трик, който им дава по-добра видимост пред абонатите и отваря тяхното съобщение. Въпреки че не съществува такова решение, има нещо, което може да помогне. Индикаторите на марката за идентификация на съобщенията – наричани накратко BIMI – са нововъзникващ стандарт за имейл, който може да помогне на вашата марка да се открои във входящата кутия.

Накратко, BIMI ви позволява да показвате лого на подателя до вашите съобщения във входящата кутия, когато е проверено според набор от спецификации на BIMI.

Прочетете цялата статия

НОРДСТАР 2005 ООД е специализирана в ремонт и поддръжка на автоклиматици.
 
Екипът е с дългогодишен професионален опит, което спомага за бързо откриване на проблема и ефективното му отстраняване. В НОРДСТАР 2005 ООД извършваме зареждане, профилактика и сервиз на климатични системи на автомобили, товарни автомобили, бусове и пикапи.
 
Защо да изберете нас?

  • Работим по всички изисквания за зареждане на автоклиматични и климатични системи.
  • Работим с качествени масла и фреони със сертификати.
  • Гарантираме най-високо качество на най-добри цени за ремонт и зареждане на автоклиматици.
  • Разполагаме със сертифицирани техници и използваме професионални стендове и инструменти за автоклиматици.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

28.03.2017

Нов софтуер и дизайн

Интегрирана е последната версия на софтуера на nerasoft и изцяло нов адаптивен дизайн.

05.04.2014

Старт

Сайтът е завършен и пуснат онлайн.

08.02.2014

Изработка на сайта

Дизайнът е одобрен от възложителя и започваме работа по изграждането на уеб сайта.