Газови уредби и газов инжекцион - Vladi Gas София

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 24-03-2016

Vizia design studio подходи професионално и отговорно към нашите изисквания. Резултатите са впечатляващи. Препоръчваме Визия Дизайн Студио като надежден и коректен партньор.

Владимир ВладимировУправител

Сайтът презентира автосервиз Vladi Gas София както и предлаганите услуги:

  • МОНТАЖ НА ГАЗОВИ ИНЖЕКЦИОНИ. FSI GDI TSI. - Монтаж на газови инжекциони с високо качество на от 3-цилиндрови до 8-цилиндрови двигатели по Евро стандарт. Монтаж на газови инжекциони OBD със софтуер за мигновенна настройка на подаването на газта.
  • МОНТАЖ НА ГАЗОВИ УРЕДБИ - Монтаж на почти всички модели газови уредби. В монтажа са включени диагностика и настройка на газовата уредба както и допълнителна настройка при изминати между 500 и 1000 километра.
  • ДИАГНОСТИКА - Компютърна диагностика на газови уредби и инжекциони, за точно диагностициране на проблеми при работата на газовите уредби, както и за правилната настройка на разхода на газ. Диагностиката се осъществява със специализирана техника за диагностика на газови уредби.
  • ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТ - Осъществяваме ремонт и поддръжка на газови уредби и проблеми, свързани с газовите уредби. Подмяна на консумативи, регулиране на разхода, отстраняване на неизправности в газови уредби, диагностика и ГАРАНЦИОННА поддръжка.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

24.03.2016

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

12.03.2016

Изработка на сайт

Дизайнът е потвърден и започва изработката на сайта.