ВЕСТЕД ЛЕДЪРС - Кожа за тапицерия, обувки и колани

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 26-04-2011

Изразяваме своята удовлетвореност от Vizia Design Плевен. В процеса на съвместната ни работа се убедихме, че фирмата разполага с екип от професионалисти, които се отнасят с бързина, качество и коректност към поетите ангажименти. Благодарни сме на целия екип за добрите идеи и предложения и сме доволни от крайния резултат от нашето сътрудничество. Освен, че ще продължим да ползваме компетентните услуги на Vizia Design Плевен, ние ги препоръчваме на всеки, който има нужда от професионални услуги в областта на тяхната дейност.

В. ЙончевУправител

Фирма "ВЕСТЕД ЛЕДЪРС" ЕООД е вносител на естествени кожи и представител на фабрика производител за България.

Използват се качествени бои и материали, натурални съставки. Кожите, които предлагаме според обработката и вида са в зависимост от нуждите на всеки един наш клиент. Можете да разчитате на нашето специално внимание при всяка една Ваша поръчка.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

26.04.2011

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

14.03.2011

Изграждане на сайт

Дизайнът е потвърден и започва изработката на сайта.