BOSCH CAR SERVICE - Автосервиз ЮНИ Ауто Варна

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 25-10-2018

С настоящата референция желаем да изразим своята висока оценка на Vizia Design за цялостното изграждане на интернет страница на www.uni-auto.bg. Множеството консултации на екипа допринесоха за създаването на функционален и лесно достъпен сайт. Препоръчваме Vizia Design като сигурен и квалифициран партньор.

Ю. ЙордановУправител

В Юни АУТО Bosch Service се извършват всички видове ремонти на Вашия автомобил, бус или камион. Автосервизът разполага с 20 работни места снабдени с най-високо оборудване и пригодени за всякакви видове ремонти.

  • ЮНИ АУТО ЕООД е създадена през 2008г. Дейността на фирмата е диагностичен сервиз, приоритетно. В процес на работата, сервизът се утвърждава като един от най-реномираните алтернативни такива. Дейността на фирмата се развива като пълноценен автоцентър, обслужващ всички видове повреди на автомобилите. В последствие се добавят дейностите: автокозметика, автогуми, автомивка, rent-a-car и пункт за годишни технически прегледи.
  • За няколкото години работа, автоцентърът набира опит в сферата на модерните технологии. 
  • От основаването си, автосервиз ЮНИ АУТО е част от BOSCH верига като пълноценен BOSCH сервиз. През 2012 станахме BOSCH цар сервиз, което е признание за качеството на услугите и тяхната многостранност. Сервизните специалисти редовно посещават курсове за повишаване квалификацията, които се провеждат от BOSCH.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

25.10.2018

Старт

Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.

01.08.2018

Изработка на уеб сайт

Дизайнът е потвърден от клиента и започва изграждането на уеб сайта.