Изработка на сайт за хотел Балканъ - Априлци

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 09-08-2023

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Vizia design studio. Възложената задача бе реализирана в договорените срокове, качествено и професионално. Всички наши изисквания, възникнали по време на реализацията на проекта бяха удовлетворени в следствие на бързата обратна връзка която поддържахме с екипа на студиото.

П.КировСобственик

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщенията за домейн:
dom-balkana.com

Във Vizia design извършваме ежедневен мониторинг на описаните технологии. За целта използваме външни приложения за измерване, които са безплатни до определен брой мейли, но това е абсолютно достатъчно за повечето сайтове.

Трябва да знаете, че DMARC, SPF и DKIM са абсолютно безплатни и би следвало да не заплащате за тях. BIMI обаче изисква платен сертификат: Verified Mark Certificate (VMC), а цената му е от порядъка на $1500 годишно. Това е така, защото сертификатът е един вид патентоване на логото Ви пред целия свят. Все пак към днешна дата има доста мейл клиенти, които го показват и без наличието на сертификат и определено си струва да го имате интегрирано.

Сканиране на DMARC, DKIM, SPF и BIMI: dom-balkana.com

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance)

DMARC, което означава „Удостоверяване на съобщения, базирано на домейн, отчитане и съответствие“, е протокол за удостоверяване на имейл, политика и отчет.

DMARC се основава на широко разпространените SPF и DKIM протоколи, като добавя връзка към името на домейна на автора ("От:"), публикувани политики за обработка на неуспехите при удостоверяване на получателите и докладване от получатели до податели, за подобряване и наблюдение на защитата на домейна от измамна електронна поща.

Прочетете цялата статия

SPF Sender Policy Framework

SPF определя кои имейл сървъри имат право да изпращат имейли от ваше име. По този начин SPF предотвратява фалшифициране и фишинг атаки срещу имейл домейна.

SPF се добавя като TXT запис, използван от DNS, за да определи кои имейл сървъри могат да изпращат имейли от името на персонализирания домейн. Системите за електронна поща на получателите проверяват SPF TXT записа, за да определят дали съобщението от персонализирания домейн произхожда от оторизиран сървър за съобщения.

Прочетете цялата статия

DKIM (Domain Keys Identified Mail)

DKIM е техника за удостоверяване на имейл, която позволява на получателя да провери дали имейл наистина е изпратен и упълномощен от собственика на този домейн. Това става чрез предоставяне на имейл на цифров подпис. Този DKIM подпис е заглавна част, която се добавя към съобщението и е защитена с криптиране.

След като получателят (или системата за получаване) установи, че имейл е подписан с валиден DKIM подпис, е сигурно, че части от имейла, сред които тялото на съобщението и прикачените файлове не са били променени. Обикновено DKIM подписите не се виждат от крайните потребители, проверката се извършва на ниво сървър.

Прочетете цялата статия

Brand Indicators for Message Identification or BIMI

Търговците по имейл постоянно търсят предимство: единственият трик, който им дава по-добра видимост пред абонатите и отваря тяхното съобщение. Въпреки че не съществува такова решение, има нещо, което може да помогне. Индикаторите на марката за идентификация на съобщенията – наричани накратко BIMI – са нововъзникващ стандарт за имейл, който може да помогне на вашата марка да се открои във входящата кутия.

Накратко, BIMI ви позволява да показвате лого на подателя до вашите съобщения във входящата кутия, когато е проверено според набор от спецификации на BIMI.

Прочетете цялата статия

Добре дошли в елегантния свят на Семеен хотел Балканъ! С гордост споделяме, че за нашия клиент създадохме професионален адаптивен уеб сайт за техния хотел с възможност за онлайн резервации.

Във Vizia Design разбираме, че в хотелската индустрия конкуренцията е ожесточена, а потребителите все по-често търсят и резервират своите настанявания онлайн. Затова ние разработихме иновативен уеб сайт, който не само представя елегантността и комфорта на Семеен хотел Балканъ, но и предлага удобство и леснота на потребителите при резервациите.

С нашия адаптивен дизайн, уеб сайта изглежда прекрасно на всяко устройство - компютър, таблет или мобилен телефон. Потенциалните гости могат да разглеждат снимки на хотела и да намерят необходимата информация за стаите, удобствата и услугите, които предлагат.

Но ние не спираме само до визуалната страна на уеб сайта. Вградихме и функционалност за онлайн резервации, което позволява на гостите да проверяват наличността на стаи, да изберат дати и брой гости, и да направят бърза и сигурна резервация с няколко клика. Това ще намали административната работа и ще увеличи удовлетворението на клиентите.

Освен това, уеб сайтът е оптимизиран за търсачки, което ще подобри видимостта и ще помогне на потенциалните гости да намерят Семеен хотел Балканъ при търсене на настаняване. Това ще допринесе за увеличаването на броя на резервациите и привличането на нови клиенти.

Акценти

Това, което ни отличава от останалите фирми за уеб дизайн е индивидуалния подход към всеки един клиент и изцяло завършен дизайн. За нас не е достатъчно само да направим красив сайт - трябва всички елементи в него да са индивидуални, а не от готови темплейти. Вашият бизнес е уникален и трябва да има уникален сайт.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

09.08.2023

Социални мрежи

Разработена и интегрирана е нова система за споделяне на статии и страници; система за оценка на емоциите с икони и основен и динамични og:image.

14.07.2023

Резервация

Разработен и интегриран е индивидуален модул за резервации.

08.12.2022

Цени

Разработен и интегриран е индивидуален модул за създаване на сезони и цени.

02.11.2022

DMARC, SPF, DKIM and BIMI records + GA4

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщения. Интеграция на google analytics 4.

01.11.2022

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.