Изработихме сайт за ЕКСПРЕССТРОЙ - Услуги със строителна техника

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 10-08-2023

ВИЗИЯ ДИЗАЙН проявиха изключителен професионализъм, експертиза и ангажираност по време на целия процес по реализацията на проекта. Те успяха да отговорят на всичките ни изисквания и предоставиха визия, която напълно отразява идентичността и целите на нашата организация.

Л.ЛефтеровУправител

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщенията за домейн:
izkopi-varna.com

Във Vizia design извършваме ежедневен мониторинг на описаните технологии. За целта използваме външни приложения за измерване, които са безплатни до определен брой мейли, но това е абсолютно достатъчно за повечето сайтове.

Трябва да знаете, че DMARC, SPF и DKIM са абсолютно безплатни и би следвало да не заплащате за тях. BIMI обаче изисква платен сертификат: Verified Mark Certificate (VMC), а цената му е от порядъка на $1500 годишно. Това е така, защото сертификатът е един вид патентоване на логото Ви пред целия свят. Все пак към днешна дата има доста мейл клиенти, които го показват и без наличието на сертификат и определено си струва да го имате интегрирано.

Сканиране на DMARC, DKIM, SPF и BIMI: izkopi-varna.com

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance)

DMARC, което означава „Удостоверяване на съобщения, базирано на домейн, отчитане и съответствие“, е протокол за удостоверяване на имейл, политика и отчет.

DMARC се основава на широко разпространените SPF и DKIM протоколи, като добавя връзка към името на домейна на автора ("От:"), публикувани политики за обработка на неуспехите при удостоверяване на получателите и докладване от получатели до податели, за подобряване и наблюдение на защитата на домейна от измамна електронна поща.

Прочетете цялата статия

SPF Sender Policy Framework

SPF определя кои имейл сървъри имат право да изпращат имейли от ваше име. По този начин SPF предотвратява фалшифициране и фишинг атаки срещу имейл домейна.

SPF се добавя като TXT запис, използван от DNS, за да определи кои имейл сървъри могат да изпращат имейли от името на персонализирания домейн. Системите за електронна поща на получателите проверяват SPF TXT записа, за да определят дали съобщението от персонализирания домейн произхожда от оторизиран сървър за съобщения.

Прочетете цялата статия

DKIM (Domain Keys Identified Mail)

DKIM е техника за удостоверяване на имейл, която позволява на получателя да провери дали имейл наистина е изпратен и упълномощен от собственика на този домейн. Това става чрез предоставяне на имейл на цифров подпис. Този DKIM подпис е заглавна част, която се добавя към съобщението и е защитена с криптиране.

След като получателят (или системата за получаване) установи, че имейл е подписан с валиден DKIM подпис, е сигурно, че части от имейла, сред които тялото на съобщението и прикачените файлове не са били променени. Обикновено DKIM подписите не се виждат от крайните потребители, проверката се извършва на ниво сървър.

Прочетете цялата статия

Brand Indicators for Message Identification or BIMI

Търговците по имейл постоянно търсят предимство: единственият трик, който им дава по-добра видимост пред абонатите и отваря тяхното съобщение. Въпреки че не съществува такова решение, има нещо, което може да помогне. Индикаторите на марката за идентификация на съобщенията – наричани накратко BIMI – са нововъзникващ стандарт за имейл, който може да помогне на вашата марка да се открои във входящата кутия.

Накратко, BIMI ви позволява да показвате лого на подателя до вашите съобщения във входящата кутия, когато е проверено според набор от спецификации на BIMI.

Прочетете цялата статия

Във Vizia Design с гордост искаме да споделим, че за нашия клиент ЕКСПРЕССТРОЙ успешно създадохме професионален адаптивен уеб сайт за услуги със строителна техника.

Нашата мисия е да помагаме на бизнесите да израстват и да се развиват в онлайн средата, и създаването на уеб сайтове е нашата страст. За ЕКСПРЕССТРОЙ, изграждането на онлайн присъствие беше от съществено значение и ние се постарахме да му предоставим индивидуално решение, което отразява неговите услуги със строителна техника по най-добрия начин.

Нашите експерти в дизайна и разработката са работили усилено, за да създадат уеб сайт, който не само излъчва професионализъм, но и е напълно адаптивен към различните устройства и екрани. Това означава, че потенциалните клиенти на ЕКСПРЕССТРОЙ могат да получат най-доброто преживяване на сайта, независимо дали го отварят на компютър, таблет или мобилен телефон. Те ще имат лесен достъп до информацията за услугите, богата галерия със снимки на машините и оборудването, както и възможността да се свържат с ЕКСПРЕССТРОЙ за консултации и запитвания.

Важно е да отбележим, че адаптивният дизайн на уеб сайта на ЕКСПРЕССТРОЙ не само осигурява удобство за потребителите, но и подобрява видимостта му в търсачките. Сайтът е оптимизиран, за да бъде лесно открит от потенциалните клиенти, които търсят услуги със строителна техника. Това дава на ЕКСПРЕССТРОЙ конкурентно предимство и му помага да се откроява сред конкуренцията.

Акценти

Това, което ни отличава от останалите фирми за уеб дизайн е индивидуалния подход към всеки един клиент и изцяло завършен дизайн. За нас не е достатъчно само да направим красив сайт - трябва всички елементи в него да са индивидуални, а не от готови темплейти. Вашият бизнес е уникален и трябва да има уникален сайт.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

10.08.2023

Социални мрежи

Разработена и интегрирана е нова система за споделяне на статии и страници; система за оценка на емоциите с икони и основен и динамични og:image.

06.06.2023

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.