Изработка на сайт за фирма за монтажи на газови уредби

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 21-08-2023

Фирма ВИЗИЯ изработиха нашата интернет страница www.eurogas-varna.com. По време на работата им всичко беше точно и изпълниха всичко, за което бяха поели ангажимент в договорените срокове. Смятаме и в бъдеще да се възползваме от техните услуги.

М. МариновУправляващ съдружник

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщенията за домейн:
eurogas-varna.com

Във Vizia design извършваме ежедневен мониторинг на описаните технологии. За целта използваме външни приложения за измерване, които са безплатни до определен брой мейли, но това е абсолютно достатъчно за повечето сайтове.

Трябва да знаете, че DMARC, SPF и DKIM са абсолютно безплатни и би следвало да не заплащате за тях. BIMI обаче изисква платен сертификат: Verified Mark Certificate (VMC), а цената му е от порядъка на $1500 годишно. Това е така, защото сертификатът е един вид патентоване на логото Ви пред целия свят. Все пак към днешна дата има доста мейл клиенти, които го показват и без наличието на сертификат и определено си струва да го имате интегрирано.

Сканиране на DMARC, DKIM, SPF и BIMI: eurogas-varna.com

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance)

DMARC, което означава „Удостоверяване на съобщения, базирано на домейн, отчитане и съответствие“, е протокол за удостоверяване на имейл, политика и отчет.

DMARC се основава на широко разпространените SPF и DKIM протоколи, като добавя връзка към името на домейна на автора ("От:"), публикувани политики за обработка на неуспехите при удостоверяване на получателите и докладване от получатели до податели, за подобряване и наблюдение на защитата на домейна от измамна електронна поща.

Прочетете цялата статия

SPF Sender Policy Framework

SPF определя кои имейл сървъри имат право да изпращат имейли от ваше име. По този начин SPF предотвратява фалшифициране и фишинг атаки срещу имейл домейна.

SPF се добавя като TXT запис, използван от DNS, за да определи кои имейл сървъри могат да изпращат имейли от името на персонализирания домейн. Системите за електронна поща на получателите проверяват SPF TXT записа, за да определят дали съобщението от персонализирания домейн произхожда от оторизиран сървър за съобщения.

Прочетете цялата статия

DKIM (Domain Keys Identified Mail)

DKIM е техника за удостоверяване на имейл, която позволява на получателя да провери дали имейл наистина е изпратен и упълномощен от собственика на този домейн. Това става чрез предоставяне на имейл на цифров подпис. Този DKIM подпис е заглавна част, която се добавя към съобщението и е защитена с криптиране.

След като получателят (или системата за получаване) установи, че имейл е подписан с валиден DKIM подпис, е сигурно, че части от имейла, сред които тялото на съобщението и прикачените файлове не са били променени. Обикновено DKIM подписите не се виждат от крайните потребители, проверката се извършва на ниво сървър.

Прочетете цялата статия

Brand Indicators for Message Identification or BIMI

Търговците по имейл постоянно търсят предимство: единственият трик, който им дава по-добра видимост пред абонатите и отваря тяхното съобщение. Въпреки че не съществува такова решение, има нещо, което може да помогне. Индикаторите на марката за идентификация на съобщенията – наричани накратко BIMI – са нововъзникващ стандарт за имейл, който може да помогне на вашата марка да се открои във входящата кутия.

Накратко, BIMI ви позволява да показвате лого на подателя до вашите съобщения във входящата кутия, когато е проверено според набор от спецификации на BIMI.

Прочетете цялата статия

Добре дошли в света на иновативните газови инжекциони! С гордост споделяме, че за нашия клиент Еврогаз 3000 - Варна създадохме професионален адаптивен уеб сайт, посветен на монтажа на газовите уредби и газовите инжекциони.

Във Vizia Design разбираме, че газовите уредби са ключова част от съвременния автомобилен свят, предоставяйки екологично и икономично решение за множество превозни средства. Затова, с голям професионализъм и ентусиазъм, създадохме уеб сайт, който не само представя нашия клиент, но и информация за важността и предимствата на газовите инжекции.

Създаденият от нас сайт предлага обстойна информация за различните видове газови инжекциони, техните предимства за околната среда и икономия на гориво, както и професионалният монтаж и сервиз, предлаган от Еврогаз 3000 - Варна. Всеки, който разглежда уеб сайта, ще намери изчерпателни ресурси и съвети за избора и поддръжката на газовата уредба на автомобила си.

С адаптивния дизайн на уеб сайта, информацията и услугите на Еврогаз 3000 - Варна са достъпни и на мобилни устройства, гарантирайки, че потребителите могат да получат необходимата информация и да се свържат с него, независимо от това, къде са и какво устройство използват.

Но не спираме само на визуалната страна на уеб сайта. Ние съчетаваме елегантния дизайн със силно оптимизираните уеб технологии, които правят сайта на клиента видим и достъпен в търсачките. Това помага на потенциалните клиенти да намерят Еврогаз 3000 - Варна лесно, когато търсят газови инжекциони и сродни услуги.

Ние във Vizia Design сме горди, че можем да помогнем на бизнеси като Еврогаз 3000 - Варна да разкрият своя потенциал и да привлекат нови клиенти чрез професионално уеб присъствие. Ако и вие желаете да разработим уеб сайт, който да отразява вашата иновация и експертиза, свържете се с нас днес. Нека заедно превърнем вашата идея в реалност и да споделим вашата история с останалия свят.

Акценти

Това, което ни отличава от останалите фирми за уеб дизайн е индивидуалния подход към всеки един клиент и изцяло завършен дизайн. За нас не е достатъчно само да направим красив сайт - трябва всички елементи в него да са индивидуални, а не от готови темплейти. Вашият бизнес е уникален и трябва да има уникален сайт.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

21.08.2023

SEO + СОЦИАЛНИ МРЕЖИ + ЗАПИТВАНЕ ЗА МОНТАЖ

On page SEO + Интегрирана е нова система за споделяне на монтажи и страници; система за оценка на емоциите с икони и основен и динамични og:image + Разработихме и интегрирахме опция Запитване за сходен монтаж.

30.09.2022

ИЗЦЯЛО НОВ САЙТ

Цялостно преработване на сайта. Нов диазйн + SEO + нов софтуер (SaaS).

29.09.2022

DMARC, SPF, DKIM and BIMI records + GA4

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщения. Интеграция на google analytics 4.

19.06.2011

Старт

Сайтът е изработен и пуснат онлайн.

08.05.2011

Началото

Дизайнът е потвърден от клиента и започваме работа по изпработката на сайта.