Изработка на сайт Плевен доктор Динкова

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 04-08-2023

Vizia design studio подходи професионално и отговорно към моите изисквания. Резултатите са впечатляващи. Препоръчваме Визия Дизайн Студио като надежден и коректен партньор.

д-р А.ДинковаСобственик

Интегрирани e-mail технологии за валидиране на имейл съобщенията за домейн:
albenadinkova.com

Във Vizia design извършваме ежедневен мониторинг на описаните технологии. За целта използваме външни приложения за измерване, които са безплатни до определен брой мейли, но това е абсолютно достатъчно за повечето сайтове.

Трябва да знаете, че DMARC, SPF и DKIM са абсолютно безплатни и би следвало да не заплащате за тях. BIMI обаче изисква платен сертификат: Verified Mark Certificate (VMC), а цената му е от порядъка на $1500 годишно. Това е така, защото сертификатът е един вид патентоване на логото Ви пред целия свят. Все пак към днешна дата има доста мейл клиенти, които го показват и без наличието на сертификат и определено си струва да го имате интегрирано.

Сканиране на DMARC, DKIM, SPF и BIMI: albenadinkova.com

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance)

DMARC, което означава „Удостоверяване на съобщения, базирано на домейн, отчитане и съответствие“, е протокол за удостоверяване на имейл, политика и отчет.

DMARC се основава на широко разпространените SPF и DKIM протоколи, като добавя връзка към името на домейна на автора ("От:"), публикувани политики за обработка на неуспехите при удостоверяване на получателите и докладване от получатели до податели, за подобряване и наблюдение на защитата на домейна от измамна електронна поща.

Прочетете цялата статия

SPF Sender Policy Framework

SPF определя кои имейл сървъри имат право да изпращат имейли от ваше име. По този начин SPF предотвратява фалшифициране и фишинг атаки срещу имейл домейна.

SPF се добавя като TXT запис, използван от DNS, за да определи кои имейл сървъри могат да изпращат имейли от името на персонализирания домейн. Системите за електронна поща на получателите проверяват SPF TXT записа, за да определят дали съобщението от персонализирания домейн произхожда от оторизиран сървър за съобщения.

Прочетете цялата статия

DKIM (Domain Keys Identified Mail)

DKIM е техника за удостоверяване на имейл, която позволява на получателя да провери дали имейл наистина е изпратен и упълномощен от собственика на този домейн. Това става чрез предоставяне на имейл на цифров подпис. Този DKIM подпис е заглавна част, която се добавя към съобщението и е защитена с криптиране.

След като получателят (или системата за получаване) установи, че имейл е подписан с валиден DKIM подпис, е сигурно, че части от имейла, сред които тялото на съобщението и прикачените файлове не са били променени. Обикновено DKIM подписите не се виждат от крайните потребители, проверката се извършва на ниво сървър.

Прочетете цялата статия

Brand Indicators for Message Identification or BIMI

Търговците по имейл постоянно търсят предимство: единственият трик, който им дава по-добра видимост пред абонатите и отваря тяхното съобщение. Въпреки че не съществува такова решение, има нещо, което може да помогне. Индикаторите на марката за идентификация на съобщенията – наричани накратко BIMI – са нововъзникващ стандарт за имейл, който може да помогне на вашата марка да се открои във входящата кутия.

Накратко, BIMI ви позволява да показвате лого на подателя до вашите съобщения във входящата кутия, когато е проверено според набор от спецификации на BIMI.

Прочетете цялата статия

Добре дошли в света на здравето и ендокринологията! С гордост споделяме, че за нашия клиент д-р Албена Динкова създадохме професионален адаптивен уеб сайт, посветен на медицински кабинет по ендокринология.

Във Vizia Design разбираме важността на качествената медицинска грижа за пациентите и сме се постарали да предоставим на д-р Албена Динкова силно онлайн присъствие, което отразява професионализма и експертната и ендокринологична практика.

Нашите екипи от дизайнери и разработчици работиха усилено, за да създадат уеб сайт, който представя д-р Албена Динкова и нейната медицинска екипировка и услуги по ендокринология по най-добрия начин. От лесен достъп до информацията за услугите и процедурите до детайлно представени специализации и експертни съвети, нашият уеб сайт предоставя на пациентите необходимата информация, която те търсят.

Адаптивният дизайн на уеб сайта ни позволява да предложим на потребителите оптимално преживяване, независимо от устройството, което използват. Без значение дали пациентите отварят сайта на компютър, таблет или мобилен телефон, те ще имат лесен достъп до цялата информация и ще могат да се свържат с д-р Албена Динкова за консултации и записвания.

Оптимизацията на уеб сайта за търсачките е един от нашите приоритети. Сайтът на д-р Албена Динкова е оптимизиран така, че да бъде лесно открит от потенциални пациенти, които търсят ендокринологични услуги и консултации. Това помага на д-р Албена Динкова да достигне до тези, които се нуждаят от нейната помощ и експертиза.

Ние във Vizia Design сме горди, че можем да помогнем на доктори като д-р Албена Динкова да представят своите услуги по професионален и достъпен начин. Ако и вие желаете професионален уеб сайт, който да отразява вашия медицински кабинет и експертиза, свържете се с нас днес. Нашите екипи са готови да работят с вас и да създадат уникално онлайн преживяване за вашите пациенти.

Акценти

Това, което ни отличава от останалите фирми за уеб дизайн е индивидуалния подход към всеки един клиент и изцяло завършен дизайн. За нас не е достатъчно само да направим красив сайт - трябва всички елементи в него да са индивидуални, а не от готови темплейти. Вашият бизнес е уникален и трябва да има уникален сайт.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

04.08.2023

Социални мрежи

Разработена и интегрирана е нова система за споделяне на статии и страници; система за оценка на емоциите с икони и основен и динамични og:image.

27.02.2023

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.