ФОНИК - Системи за омекотяване и пречистване на вода

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 01-08-2023

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Vizia design studio. Възложената задача бе реализирана в договорените срокове, качествено и професионално. Всички наши изисквания, възникнали по време на реализацията на проекта бяха удовлетворени в следствие на бързата обратна връзка която поддържахме с екипа на студиото.

Е.РайковУправител

Добре дошли в света на чистата и качествена вода! С гордост споделяме, че за нашия клиент ФОНИК успешно създадохме професионален адаптивен уеб сайт, посветен на системи за омекотяване и пречистване на вода.

Ние във Vizia Design осъзнаваме важността на здравата и кристално чиста вода за нашето благополучие. Затова, с голяма отговорност и професионализъм, създадохме уеб сайт, който представя нашия клиент ФОНИК и неговите иновативни системи за обработка на вода.

Нашата цел е да предоставим на потребителите лесен и интуитивен начин за намиране на необходимата информация за системите за омекотяване и пречистване на вода, предлагани от ФОНИК. С помощта на нашия уеб сайт, потребителите ще имат възможност да се запознаят с различните модели и възможности за обработка на водата, както и с предимствата, които те предлагат.

Адаптивният дизайн на уеб сайта ни позволява да предложим оптимално преживяване на всеки потребител, независимо от това с какво устройство отваря уеб страницата - компютър, таблет или мобилен телефон. Така ФОНИК може да достигне до своите клиенти по-лесно и удобно, като им предостави информацията, от която се нуждаят, във всяко време и на всяко място.

Освен това, изработеният от нас уеб сайт е оптимизиран за търсачките, което помага на ФОНИК да се открива по-лесно от потенциалните клиенти, които търсят системи за обработка на вода. Това му дава конкурентно предимство и увеличава видимостта на бизнеса му в онлайн пространството.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

01.08.2023

Социални мрежи

Разработена и интегрирана е нова система за споделяне на статии и страници; система за оценка на емоциите с икони и основен и динамични og:image.

12.05.2023

SEO Подобрения

SEO одит и интеграция на най-новите технологии.

11.01.2021

Нов софтуер и дизайн

Изцяло преработен сайт. Респонсив дизайн + SEO + нов софтуер.

19.05.2014

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

18.04.2014

Потвърден дизайн

Дизайнът е потвърден от клиента и започва работа по изграждане на сайта.