Счетоводни услуги и счетоводно обслужване от КМ

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 22-12-2016

Настоящата препоръка предоставяме на екипа на ВИЗИЯ, с която желаем да изразим удовлетвореността и най-вече благодарността си. Екипът от професионалисти ни спечели с изключителна коректност, навременно изпълнение, възможност за пълно и комплексно корпоративно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както също и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Поради утвърдения ни опит в работата с тях, ги препоръчваме специално на претенциозните клиенти, които държат на качеството и коректността.

П. КанчеваУправител

В Kancheva & Mirchev предлагаме професионални счетоводни и данъчни консултантски услуги във всички области, свързани с финансово-счетоводните процеси в една организация – счетоводство, финансово и данъчно консултиране, труд и работна заплата на служители и управленския екип.
 
Независимо от размера и вида на организацията ви, ние ви предлагаме гъвкава система, която да отговори на установените в организацията ви финансово-счетоводни процеси, така че да може да ги управлявате по начин, който ефективно спомага за развитието на вашия бизнес.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

22.12.2016

Планови подобрения

Интеграция на криптирана връзка. Обновяване на "бибилотеките" със скриптовете.

05.06.2015

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

01.05.2015

Изработка

Дизайнът е потвърден. Започва изграждането на сайта.