Ресторант Fiore Плевен

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 26-10-2016

С високия си професионализъм екипът на Визия дизайн студио отговори на всички наши изисквания, за да създадем заедно клиентски ориентиран сайт с приветлив и интуитивен дизайн. С удоволствие бихме продължили съвместната ни работа по отношение на поддръжка, SEO, както и нови проекти.

Ц.МичевУправител

За Fiore изработихме responsive (адаптивен) дизайн с кулинарна тематика и опция за онлайн поръчка на храна. Индивидуална изработка на форма за резервация и променихме почти изцяло метода на поръчване.

Няколко думи за ресторанта

Ресторант Фиоре - уют, спокойствие, вкус!

  • При нас, в Ресторант Фиоре, всеки клиент може да открие уют и спокойствие за да успее да се наслади на кулинарните ни предложения.
  • Идвайки при нас за закуска, обяд или вечеря ще откриете свежест и оригиналност в нашите ястия, комбинирани с разумни цени, като всичко това ще създаде за Вас един приятен престой.
  • Очаква избор от множество ястия от средиземноморската кухня, с които можете да направите своят обяд, вечеря или лично събитие уникално.
  • Чудесна селекция от вина и напитки и чудесна музика в хармония с уютната атмосфера.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

30.11.2017

Custom Модул

Изработване на индивидуален модул спрямо желанието на клиента - опция за добавки към пиците при поръчка.

01.12.2016

Английски език

Версия на сайта на - Английски език.

26.10.2016

Старт

Сайтът е изработен, тестван и пуснат онлайн.

09.10.2016

Изработка

Дизайнът и структурата са уточнени. Започваме изработката на сайта.