Последно обновяване: 06-01-2019

С настоящата референция бихме желали да изразим нашите впечатления от съвместната ни работа с фирма Визия. Екипът показа професионализъм на високо ниво. Уеб сайта, както и администрирането му отговарят напълно на нашите очаквания и изисквания. Препоръчваме Визия като надежден, компетентен и коректен бизнес партньор.

Иван ХристовУправител

Дом на КАМИОНА - Тук можем да сглобим цял един камион.

Дом на камиона е търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма "ХЕР 1" ЕООД - позната на повечето хора свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили.
 

  • Дом на камиона предлага резервни части и консумативи за всички марки и модели бусове, лекотоварни и товарни автомобили, камиони и автобуси.
  • Ремаркета и полуремаркета: SAF, BPW, ROR, SCHMITZ, FRUEHAUF, YORK, KASSBOHRER, TRAILOR, SAE-GIGANT и по заявка.
  • Резервни части и ремонт на скоростни кутии: ZF, EATON.
  • Лафети, тегличи и резервни части за JOST, ROCKINGER, RINGFEDER.

 
Дом на камиона извършва официален внос на части за товарни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета от над 90 световно известни фирми.
 
Дом на камиона предлага следпродажбен сервиз, което включва гаранционен и извънгаранционен сервиз, продажба и доставка на оригинални резервни части.
 
След всичко това можем да кажем само едно - Дом на камиона е определен фактор в търговията с резервни части за камиони, ремаркета и автобуси в страната. Времето, когато фирмата се е сравнявала с други от бранша е отминало отдавна. В момента другите се сравняват с нас.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

06.01.2019

Нов дизайн

Интегрирана е последната версия на софтуера на nerasoft и изцяло нов дизайн.

06.06.2014

Старт

Сайтът е изработен. Информацията е въведена.

01.06.2014

Изработка на сайта

Дизайнът е потвърден от клиента и започва изработката на сайта.