Архитектурно бюро Иво Петров – ателие

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 26-04-2021

ИВО ПЕТРОВ-АТЕЛИЕ ЕООД издава настоящата референция на ВИЗИЯ ДИЗАЙН за удовлетвореността си от съвместната работа по изработката на корпоративен уеб сайт на фирмата - ip-atelie.com. Проектът беше завършен качествено и на време. Оказаното ни професионално съдействие от екипът на ВИЗИЯ ДИЗАЙН спомогна за създаването на красив и модерен уеб сайт. Препоръчваме ги като надежден партньор за изработка на уеб сайтове.

арх.Христо БорисовУправител

Архитектурно бюро „Иво Петров – ателие“
Арх. Иво Петров отдавна е свързал името си със знакови сгради в Плевен – Панорамата „Плевенска епопея 1877“, Регионален исторически музей, Драматично – куклен театър Иван Радоев, универсален покрит пазар, редица банкови и други сгради. Проектирал е жилищна сграда в Ню Джърси – САЩ, както и академично градче (научни институти) в Хараре, Зимбабве. Носител е на много държавни и други отличия.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

26.04.2021

Старт

Сайтът е стартиран. Респонсив дизайн (адаптивен дизайн според устройството, с което се зарежда сайта) + SEO.

15.04.2021

Изработка на сайт

Дизайнът е потвърден от клиента и започва изработката на сайта.