Сватбена агенция Happy day - Онлайн магазин

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 09-10-2012

Към фирма „Vizia Design Studio” се обърнахме за изработка на сайт след препоръка на наш партньор. Задачата, която поставихме на г-н М.Мирчев, като представител на „Vizia Design Studio ”, бе изработване на оригинален сайт, представящ агенцията ни и възможност за вграждане на онлайн магазин. Ние останахме много доволни, както от визията на сайта, която ни бе представена, така и от техническата му функционалност.

Красимир ДончевУправител

Сватбена агенция „Happy-day” е създадена през 2007г. и от тогава екипа ни се старае да задоволи, всяко желание  на  нашите младоженци.
 
Ние ще Ви  слушаме внимателно, ще чуем вашите желания и мечти и заедно ще проектираме вашият сватбен ден.
 
Ние вярваме, че всички младоженци заслужават най-добрата сватба, затова  ще  търсим баланса между Вашите виждания и бюджета с който разполагате.
 
Екипът на „Happy-day” e малък, но поддържаме отношение с подизпълнители от: Модни къщи, видео оператори, музикални къщи, сладкарски прозводители, танцови формации и цветарски магазини.
 
Заедно ще предложим най-доброто решение за вашия незабравим  ден!

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

19.10.2012

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

11.09.2012

Изработка

Дизайнът е потвърден и започваме работа по изработката на сайта.