Пречистване на вода - Аква продукти ООД

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 01-03-2021

По време на изработване на сайта ни екипът на Визия дизайн ни даде много идеи и благодарение на креативността на дизайнерите и програмистите ние се радваме на един наистина успешен продукт. Доволни сме от сътрудничеството ни с Визия дизайн. Новата ни уеб страница бе изработена бързо, качествено и професионално!

Г.ТошевУправител

За нуждите на Аква продукти ООД изработихме индивидуален адаптивен дизайн. Програмирахме функционалности като: Продуктов каталог; Раздел с реализирани обекти; Новини и статии; Форма за контакти; Индивидуална форма за запитване за проект; 

Аква продукти ООД - пречистване на питейни и отпадъчни води.

За повече от 10 години на българския пазар, имаме редица успешно реализирани обекти във всички направления на сектор "Пречистване на води". А резултатът от нашата добре свършена работа са не само многобройните доволни клиенти, но и по-чиста България.
 
Проектиране и изграждане на пречиствателни станции за питейни води, базирани на съвременни мембранни технологии: обратна осмоза, нано- и ултра-филтрация. Фирмата предлага цялостни решения за дома от системи за производство на трапезна вода до инсталации за омекотяване и дезинфекция на водата.
 
В сектор битови отпадъчни води проектираме и изграждаме собствена разработка за пречистване на битови отпадъчни води "Аква Пулс", подходяща за еднофамилни къщи, вили, хотели и др.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

01.03.2021

Прекратяване

Проектът е прекратен.

28.08.201

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

15.05.2016

Изработка

Дизайнът е уточнен - започваме работа по изграждане на сайта.