Нити Ресори - Продажба и сервиз на ресори

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 09-06-2019

Бих искал да благодаря на екипа на Vizia Design Studio Pleven за прекрасната работа, която свършиха с изработването на моя сайт. Високо качество, професионализъм и прекрасно отношение към клиентите. Всичко бе изработено в указаните срокове и точно според моите желания. Горещо ще ги препоръчам на всеки, който има нужда от качествен и уникален уеб сайт. Благодаря отново за прекрасната работа и за в бъдеще отново ще се възползвам от вашите услуги!

Н.ТиневУправител

НИТИ ЕООД е директен вносител и предлага ресори, ресорни скоби, болтове и втулки, въздушни възглавници, амортисьори, спирачни дискове и барабани, накладки за всички марки товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета.

Във фирмените сервизи на НИТИ в градовете Варна, София и Пловдив се извършват следните услуги:

  • Монтаж и демонтаж на ресори;
  • Изработка на ресори;
  • Шпренгване на ресори;
  • Подсилване на ресори за всички видове МПС;
  • Смяна на счупени и износени ресорни втулки, тампони и скоби, ресорни и централни болтове, въздушни възглавници, амортисьори, спрачни дискове и барабани, накладки. 

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

09.06.2019

Редизайн и оптимизация

Цялостна ревизия на кода, нов дизайн и SEO оптимизация.

04.07.2011

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

01.07.2011

Изработка

Дизайнът е уточнен - започваме работа по изработката на сайта.