Ninth Group - Проектиране, дизайн и строителство

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 29-11-2015

С нашата референция поставяме висока оценка за цялостната работа на Визия дизайн стдио - Плевен по изработката на корпоративния ни уеб сайт – www.ninthgroup.com. Те успяха да изработят корпоративния ни сайт според всички наши условия и изисквания в зададените срокове, с което отговориха на нашите очаквания и се доказаха като професионалисти и добри партньори. Искрено препоръчваме услугите на ВИЗИЯ ДИЗАЙН и пожелаваме пълноценна работа по бъдещите й проекти.

В.ГрижовУправител

НАЙНТ ГРУП ЕООД е млада и динамична фирма. Тя  е предпочитаният  партньор в строителството за клиенти, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.
 
Фирмата е специализирана в областта на проектирането, строителството, ремонта и реконструкцията на жилищни и промишлени сгради.
 
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ един комплексен и завършен продукт- дом за нашия клиент, като реализираме мечтите му чрез осъществяването на комплексната услуга:

  • Проектиране според желанията на клиента и спецификата на терена;
  • Качествено издигане на грубия строеж;
  • Извършване на довършителни работи до ключ;
  • Гаранционно обслужване.

 
Водещ принцип в работата на НАЙНТ ГРУП ЕООД е „принципът на доволния клиент”. Нашите клиенти остават винаги доволни, защото винаги следваме техните желания и не правим компромис с качеството на строителството и качеството на вложените материали.
 
Екипът на НАЙНТ ГРУП ЕООД са млади, креативни и иновативни хора, които имат голямо желание да демонстрират своята професионална квалификация, да завършат и да контролират живота си.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

29.11.2015

Прекратяване

Проектът е прекратен.

04.12.2013

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

28.11.2013

Изработка

Дизайнът е потвърден. Започваме работа по изработката на сайта.