Международен и вътрешен транспорт и спедиция

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 08-10-2019

Имам удоволствието да изкажа изключителните си впечатления от Визия дизайн студио и да препоръчам работата на екипа им. Показаха много високо ниво на професионализъм, бързина, акуратност и прецизност. Това е втория проект, който реализираме заедно и мога смело да заявя, че съвместната ни работа, ще продължи и в бъдеще.

П.ПетровУправител

ИЦИ ТРАНС е създадена през 2008г.
 
В ИЦИ ТРАНС предлагаме международен превоз на товари до Западна, Централна, Източна Европа, Великобритания, Скандинавските страни и Прибалтийските републики.
 
ИЦИ ТРАНС извършва вътрешни превози в страната. Работим по общите условия на Националното Сдружение на Българските Спедитори.
 
Товарене деректно от изпращача и директна доставка на получателя. ИЦИ ТРАНС използва Контейнери за Цели Товари (FCL) за да предложи на своите клиенти надежден, гъвкав и рентабилен транспорт в глобален аспект.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

08.10.2019

Прекратяване

Сайтът е спрян.

29.11.2016

Английски език

Добавена е версия на английски език.

23.11.2016

Старт

Проектът е приключен и сайта е пуснат онлайн.

18.10.2016

Изработка

Дизайнът е потвърден. Започва изработката на сайта.