Изработка на народни носии и сценично облекло

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 25-09-2009

Имам удоволствието да изразя своята персонална и партньорска благодарност за професионално свършената от Вас работа по изработката на сайта ни. Вашата фирма се справя с професионализъм, бързодействие и много идеи. Препоръчвам Визия Дизайн като партньор и на други компании, търсещи качествени продукти.

Т.МариноваУправител

Описание и тема

Разполагаме със собствена производствена база с голям капацитет и високо квалифицирани служители. Изработваме носии от всички етнографски области на страната ( детски, дамски и мъжки ): Влашки, Северняшки, Шопски, Тракииски, Родопски, Добруджански и др. носии както и прилежащите им аксесоари.
 
Реализираме и поръчки по модел на клиента както и индивидуални поръчки ( единични бройки ).
 
Също така имате възможност да поръчате и отделни елементи от народни носии: мъжки и дамски ризи, сукмани, колани, пищимал, престилки и др.
 
Като производител ние държим на пълното удовлетворение на клиента и за това сме предвидили възможността да можете при поръчка на, който и да е модел да можете да го персонализирате по Вашите точни мерки.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

25.09.2009

Старт

Онлайн магазина е стартиран.

07.09.2009

Изработка

Дизайнът е потвърден. Стартираме изработката на сайта.