Дядо Коледа вкъщи - Дядо Мраз у дома

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 19-12-2014

Екипа на Vizia design studio е съставен от професионалисти, които са винаги готови да съдействат и да предложат нови и оригинални решения, подходящи за нуждите на клиента. Ние им се доверихме и постигнатите резултати потвърдиха правилния ни избор.

Д. МирчевУправител

Дядо Коледа може да стане част от Вашата зимна приказка. Той ще дойде там, където пожелаете и ще бъде част от Вашия празник или ще подпомогне Вашия бизнес в дните около Коледа.
 
Дядо Коледа вкъщи е чудесен начин да зарадвате вашето дете и цялото семейство.
 
При посещението на Дядо Коледа у дома ще създадете незабравим спомен, вяра в доброто и коледния дух във вашето дете. Посещението на Дядо Коледа не е само забавление за малчуганите! То създава настроение, уют и топлина в празничната вечер за цялото семейство. Доставя радост и изпълнява желанията на децата, а и оставя и мил спомен за всички останали. Посещението на Дядо Коледа насърчава децата да станат по-добри. То сплотява семейството.
 
В този ден всички стават деца!

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

19.12.2014

Старт

Сайта е приключен и сайта е пуснат онлайн.

07.12.2014

Изработка

Дизайнът е уточнен. Започва работа по проекта.