Авточасти за европейски автомобили и IVECO

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 28-12-2020

ВИЗИЯ ДИЗАЙН е надежден и коректен партньор, и ние сърдечно споделяме радостта и задоволството си от направения избор. Ще се радваме на съвместна работа и по бъдещи проекти и сме сигурни, че ще оставаме още по-доволни, тъй като партньорството с вас е истинско удоволствие.

М.ФранкоУправител

"Италбулком" ООД е фирма занимаваща се с внос и търговия на едро и дребно на пълната гама авточасти с гарантирано качество за всички марки западноевропейски автомобили от утвърдени производители.

  • Официален вносител за България е на висококачествените моторни масла FL произвеждани от FL SELENIA в Италия. Разполага на склад и предлага на пазара пълната гама от моторни масла за бензинови, дизелови двигатели; двигатели пригодени да работят на газ, подходящи както за лекотоварни и тежкотоварни автомобили така и за селскостопански и индустриални машини;
  • Регионален представител на Булавто АД оторизиран дилър на “IVECO”, оригинални резервни части и сервиз;
  • Извършва внос и продажба на автомобили втора употреба, предлагайки изгодни условия за лизинг.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

28.12.2020

Цялостна преработка

Целият сайт е преработен. Софтуерът е SaaS abisoft + нов респонсив дизайн (адаптивен дизайн според устройството, с което се зарежда сайта) + SEO. Всички "библиотеки" са обновени до последите актуални версии.

12.06.2014

Нов софтуер и дизайн

Интегрирана е последната версия на софтуера на nerasoft и изцяло нов дизайн.

02.06.2014

Проект-редизайн

Потвърждаване на нов дизайн от клиента.

20.05.2009

Старт

Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.