Запитване за оферта

Следвайте насоките във формата за запитване за оферта. Точното попълване Ви гарантира, че ще получите оферта до края на деня или най-късно на следващия работен ден. Не очакваме от Вас да сте гуру в терминологията, за това не се притеснявайте да ни попитате, ако нещо не Ви е ясно.

Успех! Вашето запитване е изпратено до нас. Ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
Грешка! Вашето запитване НЕ е изпратено.
Грешка! в "Не съм робот". Изчакайте малко и опитайте отново.

Какви опции да бъдат включени?

- Началната страница е сбор (като съдържание) от цялата информация в сайта.

- Неограничен брой. Пример: За нас, Услуги и т.н.

- Правни условия за ползване на сайта, използване на бисквитки, политика за защита на личните данни и popUp панел.

- Данни за контакт (адрес, телефони, e-mail, работно време, gps координати и т.н.).

- Публикуване на новини, добавяне на статии или ползване като блог. Категории, тагове, ключови думи, топ новини и т.н. - неограничен брой.

- Може да се ползва за продукти, проекти, галерия, портфолио и други. Добавяне на много снимки, данни, линкове. Създаване на категории и под-карегории - неограничен брой.

- Регистрация, забравена парола, панел за управление на акаунта и т.н..

- Търсачка, която търси във всички активирани в сайта модули.

- Неограничено добавяне на въпроси и отговори.

- Неограничено добавяне магазини/дистрибутори/обекти - систематизирани в главна страница и индивидуална страница за всеки обект. Добавяне на снимки и информация индивидуално. Като опция е възможно групирането и показването им в обща Google карта.

- favicon, адаптивен дизайн, google analytics. H1, title и description тагове, XML карта на сайта, тагове - lang, viewport, author, theme-color. Оптимизация на изображения и други.

- Можем да изработим персонална форма за запитване с въпроси по Ваш избор. Няма ограничение в броя полета. Формата може да бъде изпращана на e-mail и/или да записва и в базата-данни. Пример за такава форма е именно тази, която попълвате в момента.

Друга опция

- Смело можем да твърдим, че няма опция (модул), който да не може да бъде изграден. Опишете накратко от какво имате нужда и ние можем изцяло да автоматизираме и/или подобрим работния процес във Вашата фирма.


С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие да Ви изпращаме съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработваме личните Ви данни, в съответствие с Общата политика и политиката за защита на личните данни.
Предпочитам да получавам съобщения по
Моля да имате предвид, че предпочитаният от Вас канал на комуникация ще бъде спазван, доколкото е възможно, в зависимост от наличните технически възможности.