PUFFIN - Домът на чепарето - Онлайн магазин

Поискайте оферта за сходен сайт
Последно обновяване: 06-08-2011

С настоящата референция ръководството на ПУФИН-ПРО ЕООД изразява задоволство и удовлетвореност от сътудничеството си с Vizia Design Studio, за изработката на онлайн магзаин www.puffin.bg. Удовлетворени сме от добрия резултат и стриктно спазване на поетите ангажименти. Препоръчваме Визия Дизайн като коректен партньор, който ще изпълни професионално поетите ангажименти.

М.ДинковаУправител

Описание и тема

PUFFIN - Тук ще намерите изключително голям асортимент от чепарета за морски риболов, както и всичко необходимо за риболова от реномирани марки на конкурентни цени.

Примамки за калмари; Джигинг; Чепарета; Изкуствени примамки за риболов; Тролинг; Шаранджийски риболов; Пръчки; Макари; Влакна; Куки; Плувки; Вирбели; Готови монтажи; Куфари, кутии и калъфи; Кепове и дръжки; Аксесоари за риболов; Аксесоари за лодка;

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

06.08.2011

Старт

Сайтът е стартиран.

15.05.2011

Изработване на сайта

Дизайнът е потвърден и започва изработката на сайта.