FAGOR България - Онлайн магазин


 • 17.06.2009г.
 • Онлайн магазин
Вижте онлайн
Описание и тема

FAGOR е основана от петима предприемчиви студенти през 1956 година като малка работилница, за да се превърне днес в най-голямата кооперативна корпорация в света. FAGOR е петият по големина европейски производител на бяла техника с присъствие в над 20 милиона домове по света и лидерство на испанския и френския пазар.
 
С придобиването на френския производител BRANDT групата FAGOR се превърна в петия по големина европейски производител на електродомакински уреди в Европа с пазарен дял от 6% и оборот от над 1.7 милиарда евро. Броят на заетите в индустриалната група FAGOR възлиза на 11 000. FAGOR е на седмо място сред най-известните испански марки в света и е лидер на испанския и френския пазар.
 
FAGOR разполага с 16 завода в Испания, Франция, Пoлша, Мароко и Китай, както и с 17 филиалa по целия свят. Продуктите на FAGOR се предлагат в над 100 страни по света.
 
Продукцията на цялата производствена група надвишава 7 милиона електроуредa годишно.

 • Възложител

  Интерсервиз Узунови АД

Vizia Design Studio разполага с компетентно ръководство, висококвалифициран персонал и много добра организация на работата. Специалистите й са способни качествено да изпълняват задания и технологии, които са иновативни и водещи в световен план. Работата им се отличава с професионализъм и високо качество. Във връзка с гореизложеното бихме искали горещо да препоръчаме фирмата и смятаме, че за всяка организация би било привилегия и удоволствие да се довери на нейния професионализъм.

инж.М.АтанасовМениджър е-продажби и уеб маркетинг


 • Хронология на проекта
  17.06.2009г.
  Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.
  02.06.2009г.
  Потвърден дизайн.