Автонет.БГ - Онлайн авто справочник


 • 08.03.2011г.
 • Уеб сайт
Вижте онлайн
Описание и тема

Новата версия на avtonet.bg предоставя възможността на интернет потребителите в България да регистрират потребителски профил, да публикуват авто-мото стоки и услуги, да въвеждат желаната информация, да публикуват снимки, интерактивни карти и да ги актуализират в реално време.
 
Aвтосалони, Автосервизи, Авточасти, Автоморги, Автостъкла, Акумулатори, Гуми, джанти, Лагери, семеринги, ремъци, Масла, греси, автохимия, Автобои, китове, абразиви, Аудио, видео, GPS, Тунинг, Тахографи, Г.Т. Прегледи, Автошколи, Сервизно оборудване, Автомивки, Пътна помощ.

 • Възложител

  АВТОНЕТ БГ ЕООД

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Vizia Design Studio. Възложената задача бе реализирана в договорените срокове, качествено и професионално. Всички наши изисквания, възникнали по време на реализацията на проекта бяха удовлетворени в следствие на бързата обратна връзка, която поддържахме с екипа и управителя на фирмата. Препоръчваме на всички Vizia Design Studio като надежден партньор, разполагащ с екип от професионалисти, работещи активно за постигане на поставените цели.

Ю.АтевУправител


 • Хронология на проекта
  08.03.2011г.
  Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.
  11.02.2011г.
  Потвърден дизайн.