Toyota - ВИА ИНТЕРКАР - Тойота Плевен


  • 24.12.2016г.
  • Уеб сайт
Вижте онлайн
Описание и тема

„Автомобилите са нашият живот, страст и бъдеще, а марката TOYOTA - бранд, в който вярваме по такъв начин, правещ ни горди посланници на най-добрите в автомобилостроенето.“

ВиА Интеркар 2007 продава автомобили, резервни части и извършва пълния спектър от сервизни услуги за превозни средства от 1997г.

В края на 2004г. фирмата сключва договор с Toyota Balkans, като става оторизиран представител в продажбата и следпродажбеното обслужване на автомобили TOYOTA.

„Като дилър, ние сме призвани да осигурим на клиентите си само най-доброто.“

Автокомплексът е на площ 1155кв.м. и предлага продажбата на нови автомобили TOYOTA, продажба на резервни части, масла и аксесоари за автомобилите, извършване на обслужване и ремонт-механика на автомобилите в т.ч. регулиране на монтажни ъгли на окачването, извършване на тенекеджийно-бояджийски услуги и продажба на автомобили TOYOTA втора употреба.

Сервизната база е оборудвана с последно поколение техника за диагностика и ремонт. Разполагаме с три подемника, стенд за амортисьори, тенд реглаж преден-заден мост и машини за демонтаж, монтаж гуми и баланс на гуми.

Комплексът може да предложи 20 места за паркиране и шест тестови автомобила на своите клиенти.                     

Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти - автоинженери с отлична квалификация, специалисти по продажбите и следпродажбеното обслужване. 

  • Възложител

    ВиА Интеркар 2007 ЕООД

Сред огромния избор от фирми предлагащи услуги, свързани с разработването на уебсайтове, се спряхме на ВИЗИЯ ЕООД, главно под влияние на получените добри отзиви за тях. Можем искрено да заявим, че с този наш избор, ние взехме най-правилното решение. Бихме искали да изразим своята благодарност към целия екип на ВИЗИЯ ЕООД за професионализма, коректността и оказаното съдействие при създаването на нашата Интернет страница.

К.МирчевУправителБлог