Galena Style - Дизайн и изработка на облекла


 • 13.05.2013г.
 • Уеб сайт
Вижте онлайн
Описание и тема

Създаването на дрехи в Galena Style е нещо повече от творчески и търговски процес, защото с нашите дрехи ние предлагаме и удовлетворение. Убедени сме, че ще получите точно това, което искате.
 
И понеже през 21-ви век индивидуалността е всичко, Ви предлагаме услугата УШИВАНЕ ПО ПОРЪЧКА, защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода.
 
Все повече хора ще се опитват усилено да Ви убедят, че сте лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, сезонни тенденции или подражателство на кумири, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Вие преди всичко сте личност. Точно това искаме да Ви напомним ние.
 
Разгледайте каталога ни с авторски облекла на дизайнерката Галина Стоянова или ни дайте модел, и ние ще го изработим перфектно и ако ни позволите, ще вмъкнем

 • Възложител

  Galena Style

С настоящата референция бихме искали да изразим нашето удовлетворение от съвместно изпълнения проект с „ВИЗИЯ“ ЕООД по изработка на уеб сайта на Galena Style. В работата с екипа на „ВИЗИЯ“ ЕООД и лично с г-н Момчил Мирчев, имахме възможност да се убедим в професионалното отношение към работата и стремежа за прецизно и точно съобразяване с очакванията ни.

Г.СтояноваУправител


 • Хронология на проекта
  13.05.2013г.
  Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.
  26.08.2012г.
  Потвърден дизайн от клиента.