ПВД ООД - Производство на подкиселител и бутилиране на оцет


 • 09.04.2008г.
 • Уеб сайт
Вижте онлайн
Описание и тема

"ПВД" ООД съществува от 26.10.1994г. Търговското дружество е със седалище и адрес на управление гр. Плевен, общ. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94.
 
Основната дейност на дружеството е производство на подкиселител и бутилиране на оцет . Разполагаме със собствена сграда, намираща се на адрес: гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94. Притежаваме собствен транспорт - камиони  и бусове.
 
"ПВД" ООД осъществява дейност от 1994 год. Като начало фирмата се е занимавала с търговия на плодове и зеленчуци. В края на 1995г. началото на 1996г. са закупени пакетажни машини и разширавяме дейността си с производство на пакетирани стоки /варива/ и търговия с хранителни продукти. Откриват се няколко склада за търговия на едро.
 
През Април 2005 година, дейността на фирмата се премества в нова собствена сграда. В нея се премества цехът за пакетаж и се отваря нов цех за бутилиране на оцет. За целта е закупена модерна поточна линия( повече за производствения процес можете да научите ТУК ). В момента основната дейност на фирмата е производство на подкиселител.
 
Дружеството се налага на пазара с качествена продукция и конкурентни цени.
 
Машините и съоръженията използвани за производство на подкиселител "ПРИМА ПАРТЕ" отговарят на изискваинията  на МЗ за хигиенните и всички европейски изисквания към предприятията, които произвеждат или търгуват с храни и към условията за производство и търговия с качествени и безопасни храни.
 
Производственият капацитет е голям, за да задоволи нуждите на пазара. Оборудването на фирмата е обновено и модернизирано, автоматизирано и високопроизводително.

 • Възложител

  ПВД ООД

С настоящата референция желаем да изразим своята висока оценка на фирма ВИЗИЯ ЕООД за цялостното изграждане на интернет страница на ПВД ООД - www.pvd.bg. Множеството консултации на екипа допринесоха за създаването на функционален и лесно достъпен сайт, за което получихме много поздравления от потребители.

Валентин ВеликовУправляващ съдружник


 • Хронология на проекта
  12.08.2014г.
  Редизайн и оптимизация на софтуера.
  05.08.2014г.
  Потвърден нов дизайн.
  09.04.2008г.
  Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.