Дом на КАМИОНА


  • 06.06.2014г.
  • Уеб сайт
Вижте онлайн
Описание и тема

Дом на КАМИОНА - Тук можем да сглобим цял един камион.

Дом на камиона е търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма "ХЕР 1" ЕООД - позната на повечето хора свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили.
 
Дом на камиона предлага резервни части и консумативи за всички марки и модели бусове, лекотоварни и товарни автомобили, камиони и автобуси.
Ремаркета и полуремаркета: SAF, BPW, ROR, SCHMITZ, FRUEHAUF, YORK, KASSBOHRER, TRAILOR, SAE-GIGANT и по заявка. 
Резервни части и ремонт на скоростни кутии: ZF, EATON. 
Лафети, тегличи и резервни части за JOST, ROCKINGER, RINGFEDER.
 
Дом на камиона извършва официален внос на части за товарни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета от над 90 световно известни фирми.
 
Дом на камиона предлага следпродажбен сервиз, което включва гаранционен и извънгаранционен сервиз, продажба и доставка на оригинални резервни части.
 
След всичко това можем да кажем само едно - Дом на камиона е определен фактор в търговията с резервни части за камиони, ремаркета и автобуси в страната. Времето, когато фирмата се е сравнявала с други от бранша е отминало отдавна. В момента другите се сравняват с нас.

  • Възложител

    ХЕР1 ЕООД

С настоящата референция бихме желали да изразим нашите впечатления от съвместната ни работа с фирма Визия ЕООД. Екипът показа професионализъм на високо ниво. Уеб сайта, както и администрирането му отговарят напълно на нашите очаквания и изисквания. Препоръчваме Визия ЕООД като надежден, компетентен и коректен бизнес партньор.

Иван ХристовУправителБлог