Последно обновяване: 27-02-2018

Към фирма Vizia Design Studio се обърнахме за изработка на сайт след препоръка на наш партньор. Oтанахме много доволни, както от визията на сайта, която ни бе представена, така и от техническата му функционалност. Препоръчаме фирма Vizia Design Studio като надежден и отлично подготвен изпълнител на проекти в сферата на изработка и поддръжка на сайтове.

М.КръстеваУправител

Описание и тема

Макаронени изделия Marella се произвеждат от 100% грисово брашно от твърда пшеница. Фирмата производител на суровината е доставчик на редица утвърдени марки паста на италианския пазар.

Нашата фабрика е оборудвана с модерни, италиански, автоматични линии. Рецептите, по които се произвеждат продукти Marella са специално разработени с помощта на нашия технолог Гуаринио Заньоло. Комбинацията от модерно оборудване, автентични рецепти и висококачествена суровина, водят до краен продукт с изтънчен вкус, който прави всяка хапка удоволствие.

История на проекта

За разлика от повечето фирми, които изработват сайтове и с това приключват ангажиментите им ние освен първоначалната изработка постоянно обновяваме и подобряваме сайтовете на клиентите си. Тук можете да проследите развитието на проекта.

27.02.2018

Старт

Сайтът е оптимизиран и пуснат онлайн.

24.02.2018

Изработка

Проектът е уточнен и започва работа по изграждането на сайта.