POLUS TM - Климатизация и вентилация


 • 04.03.2010г.
 • Уеб сайт
Вижте онлайн
Описание и тема

Фирма Полюс-ТМ ЕООД е основана през 1995г.
 
Основен предмет на дейност е климатизация, вентилация и отопление на промишлени и търговски помещения, изграждане на централни хладилни инсталации за супермаркети, производство и монтаж на хладилни инсталации за товарни автомобили.
 
Благодарение на своя дългогодишен опит и професионализъм днес „ПОЛЮС-ТМ ЕООД” е един от основните гиганти в България за изграждане на вентилация, климатизация, отопление и хладилна техника.
 
През последните години сме участвали в големи обществени поръчки като изпълнители и подизпълнители при проектиране, производство и монтаж на централна вентилация и климатизация на големи промишлени помещения, заводи, търговски центрове, хотели, заведения, складове, болници и др.

 • Възложител

  ПОЛЮС-ТМ ЕООД

С тази референция, ние, екипът на "POLUS TM", бихме искали да изразим нашето задоволство от сътрудничеството ни с Vizia Design Studio. Фирмата разполага с компетентно ръководство, висококвалифициран персонал и много добра организация на работата. Във връзка с гореизложеното бихме искали горещо да препоръчаме фирмата.

А.ГеоргиевУправител


 • Хронология на проекта
  04.03.2010г.
  Проекта е приключен и сайта е пуснат онлайн.
  01.03.2010г.
  Потвърден дизайн.