НачалоЗа насПроектиДетайлна заявкаКонтакти

Уеб дизайн
елегантен и интуитивен дизайн
 
Програмиране
индивидуални приложения
 
Мултимедия
дигитална визитка, презентация
 
Интернет реклама
rich media банери
 
Хостинг
надеждни 99.9% uptime сървъри
 
Поддръжка
24/7 техническа поддръжка
 
 
 

Реализирани проекти


Бул Автосервиз Бул Автосервиз »

www.bulavtoservis.com

Оторизиран сервиз за обслужване на газови системи - Zavoli, гаранционно и извън гаранционно обслужване. Диагностика и ремонт. Ремонт на всички автомобили.
Дядо Коледа вкъщи Дядо Коледа вкъщи »

www.diado-koleda-vidin.com

Поръчайте посещение на Дядо Коледа за празниците в къщи! Дядо Мраз у дома е чудесен начин да зарадвате вашето дете и цялото семейство.
Дом на КАМИОНА - Тук можем да сглобим цял един камион Дом на КАМИОНА - Тук можем да сглобим цял един камион »

www.her1.bg

 • Дом на камиона е търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма "ХЕР 1" ЕООД - позната на повечето хора свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили.
 • Дом на камиона извършва официален внос на части за товарни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета от над 90 световно известни фирми.
 • Дом на камиона предлага следпродажбен сервиз, което включва гаранционен и извънгаранционен сервиз, продажба и доставка на оригинални резервни части.

ФОНИК - Системи за омекотяване и пречистване на вода ФОНИК - Системи за омекотяване и пречистване на вода »

www.fonikwater.com

„Фоник” ЕООД е вносител на омекотители, филтри и други продукти с марката EcoWater, подходящи за еднофамилни къщи, жилища, малки бизнес обекти, хотели и производства.

Elica аспиратори Elica аспиратори »

www.elicabg.com

Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика.
ANGY Fashion - Производство на вратовъзки, папионки, фишута и пояси. ANGY Fashion - Производство на вратовъзки, папионки, фишута и пояси. »

www.angybg.com

ANGY FASHION е създадена 1994 г , като изключително специализирана за производство на вратовъзки, папионки, фишута и пояси. Изработват се изцяло на ръка, като се използват висококачествени немски и италиански материали.
 
ANGY FASHION  не подържа собственна магазина мрежа,  а търгува  изключително само на едро. 
 
 • Дизайнерският екип на фирмата разработва модели, съобразени с изискванията на клиентите за качество, комфорт и модни тенденции.
 • Използваме най-съвременни технологии и програми.
 • Проектираме и изработваме рекламни текстилни изделия, служебни и униформени облекла.
 • За нас всеки един от Вас е уникален по свой начин и има нужда да го покаже.
 • Фирмата има дългогодишни контакти с водещи фабрики в тази област. Има възможност за изработване на фирмени вратовръзки по Ваш проект.

Ninth Group - Проектиране, дизайн, строителство, монтаж, транспорт, довършителни работи до ключ и гаранционно обслужване Ninth Group - Проектиране, дизайн, строителство, монтаж, транспорт, довършителни работи до ключ и гаранционно обслужване »

www.ninthgroup.com

НАЙНТ ГРУП ЕООД е млада и динамична фирма. Тя  е предпочитаният  партньор в строителството за клиенти, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.
 
Фирмата е специализирана в областта на проектирането, строителството, ремонта и реконструкцията на жилищни и промишлени сгради.

Ди Ен Ес Секюрити ЕООД Ди Ен Ес Секюрити ЕООД »

www.dnss.bg

Благодарение на професионализма и богатия практически опит на екипа ни за кратко време Ди Ен Ес Секюрити се утвърди сред най-престижните фирми за изграждане на охранителни системи. Основното в работата ни винаги е било да удовлетворяваме в максимална степен изискванията на клиента и да създаваме трайно партньорство. 
Онлайн магазин - Best Price Oils - Моторни масла на най-ниски цени. Онлайн магазин - Best Price Oils - Моторни масла на най-ниски цени. »

www.bestpriceoils.net

Онлайн магазин - Best Price Oils - Моторни масла на най-ниски цени.
Онлайн магазин Jata България | Продукти за дома | Продукти за кухня | Здраве и красота Онлайн магазин Jata България | Продукти за дома | Продукти за кухня | Здраве и красота »

www.jata.bg

Jata (Хата) е силно известна търговска марка в Испания, като заема пазарен дял между 5 и 13% от сегмента на домакинските електроуреди.

Интерсервиз Узунови АД е официален вносител на Jata за България на всички продукти от 2011г., като различните марки се представят под общата JATA.

Galena Style Дизайн и изработка на официални, сватбени, абитуриентски и ежедневни облекла Galena Style Дизайн и изработка на официални, сватбени, абитуриентски и ежедневни облекла »

www.galenastyle.com

Създаването на дрехи в Galena Style е нещо повече от творчески и търговски процес, защото с нашите дрехи ние предлагаме и удовлетворение. Убедени сме, че ще получите точно това, което искате.
 
И понеже през 21-ви век индивидуалността е всичко, Ви предлагаме услугата УШИВАНЕ ПО ПОРЪЧКА, защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода.
 
Все повече хора ще се опитват усилено да Ви убедят, че сте лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, сезонни тенденции или подражателство на кумири, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Вие преди всичко сте личност. Точно това искаме да Ви напомним ние.

Сватбена агенция и сватбен салон Happy day Сватбена агенция и сватбен салон Happy day »

happy-daybg.com

Сватбена агенция „Happy-day” е създадена през 2007г. и от тогава екипа ни се старае да задоволи, всяко желание  на  нашите младоженци.
 • Ние ще Ви  слушаме внимателно, ще чуем вашите желания и мечти и заедно ще проектираме вашият сватбен ден.
 • Ние вярваме, че всички младоженци заслужават най-добрата сватба, затова  ще  търсим баланса между Вашите виждания и бюджета с който разполагате.

Пчеларска ферма Маринов - пчелен мед, пчелни отводки и производни. Пчеларска ферма Маринов - пчелен мед, пчелни отводки и производни. »

pchelniotvodki.com

Пчеларска ферма „МАРИНОВ” в създадена през 1988г. от Мирослав Маринов. Първите пчелни семейства се заселват в Дадан-Блатови кошери 10 и 12 рамкови.
 
Понастоящем фермата се състои от  2 брой пчелини, Дадан-Блатови кошери, единия пчелин е разположен в покрайнините на с.Мечка, а другия е мобилен.
 
През 2004г. ферма „МАРИНОВ” стартира подвижно пчеларство. Създава се много добър потенциал от опрашителна дейност на пчелите по тези места. Пчелните семейства се поставят основно на акациева, слънчогледова и ливадна паша.

Газови уредби и газов инжекцион Zavoli Газови уредби и газов инжекцион Zavoli »

zavoli.bg

 • Фирма "ИЦИ Газ" ЕООД се занимава с продажба и монтаж на автомобилни газови уредби, компоненти за тях, както и тяхното обслужване и сервиз.
 • Работим както и с уредби за пропан-бутан (LPG), така и за природен газ - метан (CNG).
 • Фирмата е представител на продуктите на италианската компания Zavoli за България.
Светът се стреми да намали зависимостта си от петрола. Използването на втечнен пропан-бутан до голяма степен подпомага това.
 
Поради тази причина, фирмата Zavoli е успяла да произвежда алтернативни решения с опита, който има, за различни нужди на пазара и за различни клонове на автомобилната индустрия. Тя се стреми да създава лесени за използване, с най-високата ефективност продукти.

Просаунд РКД - Музикални инструменти, аудио техника и резервни части. Просаунд РКД - Музикални инструменти, аудио техника и резервни части. »

prosoundrkd.com

 • АУДИО ОБОРУДВАНЕ - Тонколони, усилватели, миксери, микрофони, ефекти и аксесоари.
 • МУЗИКАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ - Клавири, електрически и акустични китари, електрически и акустични барабани, рототоми, медни и дървени духови инструменти и аксесоари за всички предлагани инструменти.
 • ОСВЕТЛЕНИЕ - Прожектори, лазери, стробоскопи, ефекти и др.
 • DJ ОБОРУДВАНЕ - Грамофони, CD, и МР3. 
 • АКСЕСОАРИ - Кабели, жакове, канони, мундщуци, ключове за струнни инструменти, калъфи, стойки за микрофони.
 
Озвучаване на обществени мероприятия частни партита и други тържества.
 
Фирмата разполага със собствен сервиз от квалифицирани специалисти за поддръжка на гаранционен и след гаранционен ремонт на предлаганите изделия. Осигуряване на оборотна техника през времето на ремонта ако е необходимо.

AUTOMAX CENTER - Онлайн магазин AUTOMAX CENTER - Онлайн магазин »

automax.bg

AUTOMAX CENTER е официален представител на MOTUL, ЛУКОЙЛ и BARDAHL.
 
МАКС ООД  предлага индустриална химия, моторни, хидравлични и трансмисионни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, пътностроителна и селскостопанска техника. 

Сдружение на варненските рибари Сдружение на варненските рибари »

www.nariba-varna.com

”СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ” е неправителствено сдружение на привърженици на аматьорския любителски риболов. 
 
Нашата мисия е да подпомогнем чрез своята дейност и концепции популяризирането на любителския риболов и опазване на околната среда, да съдействаме и подпомагаме за обучението и за информираността на обществеността във връзка с опазването и устойчивото развитие на рибните ресурси и околната среда. 
 
Стремим се към постигане на посочените цели чрез цялостното си поведение на брега на морето и около водоемите, с което да даваме личен пример при осъществяване на любителски риболов съобразно нормативните разпоредби. 

PUFFIN - Домът на чепарето. Онлайн магазин за риболовни принадлежности PUFFIN - Домът на чепарето. Онлайн магазин за риболовни принадлежности »

www.puffin.bg

 Тук ще намерите изключително голям асортимент от чепарета за морски риболов, както и всичко необходимо за риболова от реномирани марки на конкурентни цени:
 • Чепарета, Изкуствени примамки за риболов, Шаранджийски риболов, Аксесоари за лодка, Аксесоари за риболов, Готови монтажи, Влакна, Куки, Плувки, Макари, Пръчки

Нити Ресори - Продажба и сервиз на ресори и части по окачването на товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета. Нити Еоод Нити Ресори - Продажба и сервиз на ресори и части по окачването на товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета. Нити Еоод »

www.nitiresori.bg

НИТИ ЕООД е директен вносител и предлага ресори, ресорни скоби, болтове и втулки, въздушни възглавници, амортисьори, спирачни дискове и барабани, накладки за всички марки товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета.
 
Във фирмените сервизи на НИТИ в градовете Варна, София и Пловдив се извършват следните услуги:
 • Монтаж и демонтаж на ресори
 • Изработка на ресори 
 • Шпренгване на ресори 
 • Подсилване на ресори за всички видове МПС 
 • Смяна на счупени и износени ресорни втулки, тампони и скоби, ресорни и централни болтове, въздушни възглавници, амортисьори, спрачни дискове и барабани, накладки. 

Еврогаз 3000 - Варна - Продажба, монтаж, диагностика и поддръжка на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби. Еврогаз 3000 - Варна - Продажба, монтаж, диагностика и поддръжка на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби. »

www.eurogas-varna.com

 • Ние от ЕВРОГАЗ 3000 ООД – Варна, сме специалисти от дълги години в монтирането, диагностиката и поддръжката на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби. 
 • Ниските цени които предлагаме за монтаж на инжекционна газова уредба, високата надеждност и икономичност които постигаме с качествен монтаж и настройка, спомагат за постигане на висока рентабилност и бързо изплащане на закупената газова уредба.

ВЕСТЕД ЛЕДЪРС - Кожа за тапицерия, кожа за обувки и кожа за колани ВЕСТЕД ЛЕДЪРС - Кожа за тапицерия, кожа за обувки и кожа за колани »

www.кожа.bg

ВЕСТЕД ЛЕДЪРС ЕООД е вносител на естествени кожи и представител на фабрика производител за България.

Използват се качествени бои и материали, натурални съставки.
 • Кожа за тапицерия, кожа за мебели, за авто-тапицерия, кожа за обувки, кожа за дрехи, естествен велур, бланк за сарашки изделия (с дебелина до 6,0мм), бланк за колани, екзотични кожи, WET BLUE кожи,Крак, Мачкана, Лак, Патент кожи, Напа, Крейзи хорс, Бланк, Кожа с Косъм..., Кожи: Телешка, Ярешка, Овча, Биволска.

Кожите, които предлагаме според обработката и вида са в зависимост от нуждите на всеки един наш клиент. Можете да разчитате на нашето специално внимание при всяка една ваша поръчка .

Toyota - ВИА ИНТЕРКАР - Тойота Плевен Toyota - ВИА ИНТЕРКАР - Тойота Плевен »

www.toyotapleven.com

 • Автомобилите са нашият живот, страст и бъдеще, а марката TOYOTA - бранд, в който вярваме по такъв начин, правещ ни горди посланници на най-добрите в автомобилостроенето.
 • Автокомплексът е на площ 1155кв.м. и предлага продажбата на нови автомобили TOYOTA, продажба на резервни части, масла и аксесоари за автомобилите, извършване на обслужване и ремонт-механика на автомобилите в т.ч. регулиране на монтажни ъгли на окачването, извършване на тенекеджийно-бояджийски услуги и продажба на автомобили TOYOTA втора употреба.

Автонет.БГ - Онлайн авто справочник Автонет.БГ - Онлайн авто справочник »

www.avtonet.bg

 • Новата версия на avtonet.bg предоставя възможността на интернет потребителите в България да регистрират потребителски профил, да публикуват авто-мото стоки и услуги, да въвеждат желаната информация, да публикуват снимки, интерактивни карти и да ги актуализират в реално време.
 • Aвтосалони, Автосервизи, Авточасти, Автоморги, Автостъкла, Акумулатори, Гуми, джанти, Лагери, семеринги, ремъци, Масла, греси, автохимия, Автобои, китове, абразиви, Аудио, видео, GPS, Тунинг, Тахографи, Г.Т. Прегледи, Автошколи, Сервизно оборудване, Автомивки, Пътна помощ.

Flower Shop - Цветя и опаковане на подаръци Flower Shop - Цветя и опаковане на подаръци »

www.flowerbg.com

 • Flower Shop - магазин за цветя и опаковане на подаръци в Мол Варна. Поради сезонният характер на цветята, ще се радваме след като си харесате букет или аранжировка, да запомните кода и да се свържете с нас за да Ви информираме за възможност за поръчка и актуална цена. Всички снимки на сайта са изключително наши.

POLUS TM - Климатизация и вентилация POLUS TM - Климатизация и вентилация »

www.polustm.com

 • Фирма Полюс-ТМ ЕООД е основана и вписана в търговския регистър на Плевенския Окръжен съд на 01.11.1995г. Съгласно стандарта ISO 9001:2000 в дружеството е въведена система за управление на качеството с одит за сертификация на 25.юни 2008г. от одитираща организация – BUREAU VERITAS CERTIFICATION(BULGARIA). Дружеството разполага със специалисти, работници, механизация, производствени мощности и др. за изпълнение на поръчките.

Изработка на народни носии и сценично облекло Изработка на народни носии и сценично облекло »

www.narodninosii.com

 • ЛИЛИ СТИЛ - ЛМ ЕООД е основана през 1996г.
 • От 2005г. се специализирахме в производството на Народни носии и Сценично облекло.
 • Разполагаме с собствена производствена база с голям капацитет и високо квалифицирани служители. Изработваме носии от всички етнографски области на страната ( детски, дамски и мъжки ): Влашки, Северняшки, Шопски, Тракииски, Родопски, Добруджански и др. носии както и прилежащите им аксесоари.

ИНТЕРМАРКЕТ ИНТЕРМАРКЕТ »

www.intermarket.bg

 • Официален дистрибутор на SHARP, FAGOR , EDESA, ELICA, DeDIETRICH, BOSCH, SMEG, SUPERSER, SCARLETT, MORPHY RICHARDS и VORTEX – аудио-визуална, oфис и битова техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и климатици. Минибарове за хотели FRIGOBAR. Професионално оборудване.

FAGOR Bulgaria - Eshop FAGOR Bulgaria - Eshop »

www.fagor.bg

 • FAGOR е основана от петима предприемчиви студенти през 1956 година като малка работилница, за да се превърне днес в най-голямата кооперативна корпорация в света.

Италиански център ITALBULCOM Италиански център ITALBULCOM »

www.italbulcom.net

 • Италиански център ИТАЛБУЛКОМ - търговия на едро и дребно на пълната гама авточасти с гарантирано качество за всички марки западноевропейски автомобили от утвърдени производители...

КРЪСТЕВ - Макаронени изделия КРЪСТЕВ - Макаронени изделия »

www.sidi92.com

 • "СИДИ 92" е създадена през 1992 г. със седалище гр. Плевен, като първоначално извършва само търговска дейност в рамките на областта.
 • През 1994 г. фирмата закупува италиански машини за производство на макаронени изделия. През следващите години, благодарение на политиката ни изделията с нашата марка да са с много добро качество и на ниска за клиента цена, дава резултат...

Bathrooms and Kitchens Installations - London Bathrooms and Kitchens Installations - London »

www.panther-services-ltd.co.uk

 • Panther Services Ltd. is a well established Bathrooms and Kitchens Installations and Home Improvements experts company.
 • The company has been on the market for over 4 years now. It is a company founded by group of expert craftsmen with almost a decade of experience on the British market.

Оцет Оцет »

www.pvd.bg

 • "ПВД" ООД съществува от 26.10.1994г. Основната дейност на дружеството е производство на оцет и търговия с хранителни стоки. Разполагаме със собствена сграда, намираща се на адрес: гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 94. Притежаваме собствен транспорт - камиони Мерцедес и бусове. Разполагаме с хладилни камери – плюсови и минусови.

Електрик 90 - Eshop - Заваръчна техника Електрик 90 - Eshop - Заваръчна техника »

www.elektrik90.com

 • Фирма Електрик 90 е регистрирана през 1990 год. по фирмено дело 1451/1990г. на Плевенски окръжен съд представлявано от Борис Светомиров Георгиев – президент.
 • Разполагаме с квалифициран персонал, с дългогодишен стаж в сервизното обслужване и основен ремонт на заваръчна техника.
 • Собствени сервизи, складова база и специализиран магазин за заваръчна техника, резервни части и консумативи за тях...

SHARP Bulgaria E-Shop SHARP Bulgaria E-Shop »

www.sharpbg.com

 • Sharpbg.com e специализиран сайт на ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД за продажба на ЛСД телевизори на световният технологичен лидер SHARP.
 • Интерсервиз Узунови АД - официален дистрибутор на SHARP, EDESA, FAGOR, SUPERSER и MORPHY RICHARDS – аудио-визуална, oфис и битова техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и климатици. Минибарове за хотели FRIGOBAR. Професионално оборудване.

Визия ЕООД Услуги За сайта
Начало »
За нас »
Портфолио »
Контакти »
Уеб дизайн »
Програмиране »
Мултимедия »
Интернет реклама »
Хостинг »
Поддръжка »
Детайлна заявка »
Условия за ползване »
Vizia`s facebook page
www.vizia.bg © 2005 - 2014 Всички права са запазени от ВИЗИЯ ЕООД www.vizia.org